Провалената връзка – учителят в живота ни!

5 неща, които ще научите от разбитото си сърце
17 юни 2018 23:00, Теодора Драгоева
23
Провалената връзка – учителят в живота ни!
Снимка: pexels.com

Много хора считат, че провалените връзки по-скоро се отразяват зле на човек, тъй като го товарят с емоционален багаж. Ако човек не си вземе поуки от неуспешната любов, той наистина може да пренесе този багаж и в следващата си връзка.

Всички гледаме на неуспеха – било то в любовта или в бизнеса – като на нещо отрицателно. Истината е, че има и друга гледна точка – провалът често е трамплин към успеха.

Ето и какво ще научите за живота именно от разбитото си сърце:

1. Ще опознаете себе си по-добре

След като човек преживее провала на една своя сериозна връзка, той реално си дава сметка за своето истинско лице. Той разбира повече за отношението на хората към него, разсъждава върху постъпките и реакциите си, мисли за маниерите и ценностите си и т.н.

Сблъсъците и разочарованията ни помагат да опознаем своите силни и слаби страни, позитивни качества и недостатъци. Осъзнаваме предпочитанията си и нещата, към които имаме нетърпимост. Освен това, след такъв горчив опит, човек разбира и кои са истинските му приятели.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
К, ви приятели? Всичко е интереси. Ако има интерес го играе влюбен, ако ли не влиза в днес бг. Излива си душата с коя била с коя ка, во що и продължава. Лицемерието е замъглило съзнанието му. Изобщо не се усеща, че му личи!