Най-неверните в зодиака са...

Те проявяват желание за промяна по-често от другите
23 юни 2018 21:52, Екип на Tialoto.bg
18
Най-неверните в зодиака са...
Снимка: pexels.com

Независимо от факта, че е невъзможно да се прецени верността на жените само чрез принадлежността им към определен зодиакален знак, все астролозите са извели класация на петте зодии, които проявяват желание за промяна по-често от други.

Звездите разпределят всичко по такъв начин, че има поне един или два знака във всички стихии, че една жена е по-предразположена към прелюбодейство.

Пето място - Телец

Списъкът с неверниците започваме с дамите Телец. Те са амбициозни и имат предразположеност към предателство. Докато са влюбени, те принадлежат на един човек, но след това стават по-загрижени за комплиментите и вниманието на другите. Те обичат да изпробват нивата на адреналин. Жените от тази зодия няма да останат дълго с един мъж, само защото са богати. Ако им е скучно във връзката, са готови да кръшнат. Единственият начин да запазиш жена Телец е непрекъснато да подхранваш нейния интерес. Необходимо е да покажете, че лесно може да ви загуби, тогава тя ще бъде с вас. Вярно е, че има един голям недостатък в този метод на задържане - ревността. А Телецът е равнозначен на ревност. Те могат да се борят, да крещят, да изпадат в истерия, защото имат силно развито чувство за собственост.

Четвърто място - Риби

Това е типичен представител на водните зодиакални знаци. Рибите могат и да не ви кръшнат, но пък са царе във флиртовете. Жените, родени под този знак, могат да изневерят на партньор, с когото нямат много дълга връзка или не не виждат някаква перспектива. Ако не са уверени в човека до тях, не може да се очаква лоялност. Разбира се, те могат да бъдат задържани от някакъв фактор, но това е малко вероятно. Ако ви утешава, представителите на този знак не изпитва чувства към партньора, с който изневерява. Те си мислят, че са моногамни, но не могат да се въздържат от забранения плод. В интерес на истината те трудно прикриват измяната и често ги хващат в крачка. Малко повече наблюдение ще ви помогне да разберете, че жената държи на вниманието на друг човек.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Истински преди 5 години
Със сигурност няма значение кога си роден, от това как са се подредили планетите! :) това е лъжата на окултната астрология която кара хората да вярват и да се доверяват до нещо което не им носи нищо реално! Всеки Християнин трябва да бъде мнителен в своите духовни търсения да не би да падне в измама и да бъде прилъстен от демони. Асрологията като форма на гадаене е мерзост пред Бог.
11
4
 
1
 
! Отговори
???? преди 5 години
Не мога да повярвам, че това е най-четената новина! :) Без съмнение има значение кога си роден, ама има и толкова много фактори, който изграждат и определят какъв човек си! Я кажете, аз каква зодия съм? /скепрично настроен съм към зодиите/ :)
10
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Девата сте пропуснали. Да ви подскажа- изневеряват и мъжете, и жените. Не ги интересува възраст, външен вид, семейно положение, интелект, нищо! Само гледат да е нещо чуждо.
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Овенът НЕ изневерява, а зарязва и хуква с новото преживяване. Овните не са способни да "жонглират", твърде сложно е за тях.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той като изневерява тя казва ли му нещо?Какъв му е проблема!?
7
9
 
16
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Жените Близнаци и Везни...яката изневеряват и не им пука...имат си любовници винаги тия. И една Телец съм имал тя па мъжо и работеше по корабите и ,като го няма ....отваря си фейса и почва да си избира. Тва жената не е човек ужас. :)) После мъжете им били виновни. Кой подаде ябълката на Адам бе ей!!!!
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената и любовницата идват насам да ни бият с гаджето.
5
0
 
20
 
! Отговори
Ами мъжете? преди 5 години
Очакваме продължение - за изневеряващите мъже!
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея в тая медия по цел сен хороскопи ли четат, пишат, анализират, звезди броят и тем подобни щуротии. Не се ли усещат, че с тая статия де що има близначки ще бъдат масово офертирани?
3
0
 
26
 
! Отговори
Динко преди 5 години
Следващата статия: " 12 зодии,които ще ви изневерят"!
2
7
 
27
 
! Отговори
Виктор преди 5 години
Забравили сте зодия Овен!!!
1
4
 
40
 
! Отговори
Менчо преди 5 години
Добрият мъж е този който след три развода има една и съща любовница.