Позата на седене разкрива личността

Каква личност се крие във вас? Вижте!
16 юли 2018 09:37, Михаела Лазарова
1
Позата на седене разкрива личността
Снимка: unsplash.com

Дори и да не се замисляме толкова често върху това, с нашето тяло винаги предаваме определени сигнали на другите. Езикът на тялото помага да разкрием себе си пред останалите и те да научат повече за нас като личности. Неправилното му използване, може да направи така, че да бъдем погрешно разбрани.

От друга страна, правилното му владеене, може да подскаже, че сме позитивни и приятелски настроени личности. Вашата любима поза на седене също разкрива каква личност сте. Повече вижте в следващите редове.

Седене с кръстосани крака на пода

От деца обичаме да сядаме по този начин, който наричаме да седнеш по турски. Тази поза на седене подсказва, че сте отворени към нови идеи. Тъй като се изисква да бъдеш по-гъвкав, за да седнеш по този начин, това разкрива, че сте и емоционално гъвкави.

Кръстосване на краката в областта на глезените

Ако когато седите на стол, кресло или диван, кръстосвате краката си откъм глезените, а колената ви са леко отворени, показва, че се чувствате комфортно. Вие сте уверена личност и карате хората около себе си да се чувстват уверени и сигурни. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понякога слушаики хубавата музика извън града като съм се пита с какви ли умни хора разполагаме в един нечии град ех умници умници докога ще е това и затова пари се дават едно време и пари не се даваха а бе весело на по бира и хубава музика сега стоим по къщите отвреме навреме некои умник ми надуе бела ро за тропаме хорце на витошка и друго не нищо лично *** сме умни