Мъжът без перспектива. По какво да го познаем?

Как да разберете дали той има достатъчно потенциал
Обновена: 21 юли 2018 22:27 | 21 юли 2018 22:27, Теодора Драгоева
118
Мъжът без перспектива. По какво да го познаем?
Снимка: pexels.com

Британската секс експертка Трейси Кокс разкрива как една жена може да разпознае в рамките на трите си първи срещи с даден мъж, дали той е переспективен и има ли смисъл да инвестира време и надежди в отношенията си с него.

Много дами излизат нещастни и разочаровнани от дълги, безсмислени връзки, които само са им изгубили времето.

Именно затова Трейси Кокс споделя кои са предупредителните знаци, за които трябва да сте нащрек още от самото начало. Само е необходимо внимателно да наблюдавате и изслушвате мъжът по време на вашите първи три срещи.

Повечето мъже се държат перфектно в началния период на връзката, но все пак можете да разгадаете дали човекът има дълбоко вкоренени проблеми, които могат да осуетят и вашето щастие.

Ето и 7-те предупредителни знаци, които показват, че вашият привидно съвършен принц, ще се превърне в бедствие в бъдеще:

1.  Твърде много драма в началото означава… несъвместимост

Ако още в началото на отношенията ви този мъж показва признаци на ревност, желание да ви притежава, ако се държи необичайно натрапчиво, обесбва ви, спори с вас и т.н., то всичко това може да се влоши с времето. Страстните връзки са вълнуващи, но обикновено вървят ръка за ръка с постоянни скандали и трудна комуникации.

2.   Мъжът има проблем с бившата си

Ако даден мъж ви изглежда доста обещаващ в началото, но започне да злослови за бившата си приятелка, или не я е преживял още, или е гадняр, който прехвърля цялата отговорност за краха на предишните си отношения на експоловинката си. Колкото по-осъдително се държи, толкова по-зле говори това за него.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Тръба:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Щастлива и не зле придружена!!!И ***, който се пени от злоба и завист!:)))
68
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво влагате в понятието "перспектива"."Иска - не иска"? Да живеят заедно? Значи не, защото се обичат и искат да се развиват заедно, а защото са си удобни по някакъв начин. Не, благодаря!Щом смятате, че има един, единствен модел, по който можете да "изчислите", кой е "перспективен", щастлив, че и да обявите резултата от вашия "титанов" мисловен труд за аксиома - пази Боже!
67
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
беден.дребнав.нечистъплътен.звъни на майка си всеки ден..
66
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз се разведох защото бе прекалено идеален - пере, готви, чисти, кротък и мил! Направо излишна!
65
3
 
22
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Мъжът без безперспектива ,ами е нужно много да го търсите ,просто вижте мен.Това ,че имам докторат в областта на електрониката или някога спортни успехи ,или пък добро възпитание е без значение.Но добре ,че случих на добра,умна жена,също инженер ,коректно-амбициозна,технически директор в голяма компания,грижовна ,чистофайница,както и дъщеря вървяща по нейните стъпки.Без тях двете ще закъсам като Марко на Косово поле.Само съм им тежест,а защо ме обичат, ми е загадка
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
71 - Mухльo! По какво да го познаем!
63
0
 
12
 
! Отговори
БГ експерт преди 5 години
Пустата Трейси! Все пак деликатна по британски дори когато те убива! Мъжът без перспектива!!! Ако бе българка просто щеше да каже - ***! По какво да го познаем!
62
0
 
24
 
! Отговори
ь преди 5 години
Разбирам, не ви е лесно. Когато ние се женехме хората над 25 се брояха за стари ергени и моми и всички бяхме еднакво богати, та не се подозирахме чак толкова.
61
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Две колежки си споделят по тези въпроси. Едната:- Само ТОВА не стига....!Другата:- На мен пък само ТОВА ми е достатъчно! С другото се справям сама!
60
2
 
5
 
! Отговори
- преди 5 години
До Бг.реалностМного се извинявам, но нали вие не се спряхте да повтаряте че само тия са перспективните, до 25?! Ти, например, какво точно разбираш под перспектива?
59
2
 
13
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Как да различим професионалната *** от финансовата вампира ?Проф.***.-плащаш,подаваш,прибираш и бягаш.Толкова.Фин.вамп. е обикновено от заможни семейства.Пряк наследник на мамините ***/врени номера фин.вампира започва с богати батковци и чичовци още от 13-14год.Голямото ошлайфване се случва в студ.год.Там опита и рутината се преплитат взаимно.На 25год.вампирата е готова да уреди живота си единствено и само с оная си работа просто защото друг начин генетично тя не познава.
58
20
 
8
 
! Отговори
Стела преди 5 години
То един мъж рядко ще съчетава всички необходими екстри да ти бъде полезен! Този с когото ще подпишеш задължително трябва да ти осигури дом, сигурност, доходи, да решава битовите въпроси - да е домошар, да не е ревнив когато си имаш приятел!
57
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то ако става дума, няма перспективна жена. Всичките висват, набръчкват се и започват да мърморят като свекърви за щяло и нещяло. В момента, в който зъната вече не сочат небесата всичко е свършило за тях, а това е някъде на 22 годишна възраст. За някои по - рано. За дребно...оките - по късно. Препоръчвам им повече консумация на колаген и витамин Ц за потдържане нивото на хоризонта поне. И за създаване на впечатления за перспективност:)))
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че той сам трябва да си каже кое в себе си счита за недостатък! Крие ли, няма нужда да гадаеш повече! Бягай! Аз така правя и си стоя сам, а не съсипвам живота на жените
55
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навремето някакъв мъдрец беше казал че жената е най добрия приятел на мъжа...след кучето и коня...и май е бил прав...
54
2
 
19
 
! Отговори
15 преди 5 години
До АнонименМоже би затова в тези държави раждаемостта е ниска. ТЯ ще се самоизхранва ли, или ще ражда и гледа деца.
53
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Усетиш ли, че една жена се интересува от това колко пари печелиш и имаш, бягай като дявол от тамян! Като иска пари, ще работи и ще си ги изкарва. Никъде не е казано, че мъжът трябва да ги осигурява. В нормалните държави (личен опит), ако една жена те харесва и т.н., тя ще го прави заради теб самия, а не заради това какви пари изкарваш и какво можеш да и осигуриш.
52
4
 
29
 
! Отговори
kreti преди 5 години
Всеки мъж с пари и власт знае че когато бие шута на една к....ва , пред вратата му чака следващата , просто трябва да и отвори вратата. После той бил такъв той бил онакъв, те и рибите ги ловят с лъскава блесна все пак!
51
0
 
12
 
! Отговори
ь преди 5 години
До Нещата са следнитеТова е когато мъжа търси детероден субект за неговия бульон от плувци. И тогава пак питаме, какво общо има с любовта.
50
0
 
10
 
! Отговори
socialen преди 5 години
Члена на ПП ГЕРП.