Учени: Младежите не се интересуват от секс!

Един на 20 души все още е девствен на възраст от 26 г.
11 авг 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
348
Учени: Младежите не се интересуват от секс!
Pixabay

Доста маркетингови експерти, психолози, маркетолози твърдят, че сексът продава и всичко се върти около него и парите.

Изглежда обаче той вече не е толкова популярен и атрактивен за по-младите, които като цяло са считани за по-любопитната част от населението на земята. 

Проучването
 
Университетския колеж Лондон е направил проучване на нас 16 000 младежи родени между 1989-90 (поколението, наричано често "милениум"). Поведението на участниците е наблюдавано от навършването на 14 години, когато се счита, че се поражда най-големият интерес към секса, свързано с теми като мастурбиране, девственост, орална любов и т.н.
 
Интервюто
 
Изследователите са интервюирали участниците през 2016 г. При анализ на придобитата информация те останали силно изненадани от факта, че броят на младежи, които "чакат по-дълго преди да загубят девствеността си", е значително по-голям, отколкото този при предходното поколение. Те открили още, че един на 20 души все още е девствен на възраст от 26 години.

Причината
 
Според учените младите губят интерес към секса заради „страх от интимност“ и натискът от социалните медии, свързан с голямата показност покрай бума на мрежи като Facebook, Instagram и Twitter.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто българските мъже са ужасно комплексирани. А са комплексирани, защото и бащите им са такива. Няма скоро да им се размине. Задръстена нация и това си е. Но от друга страна може да е за добро - по-малко болести предавани по полов път.
227
6
 
6
 
! Отговори
До 232 преди 5 години
Ти описа себе си явно.Другите просто си дават мнението,като гледам ти си се комплексирал и го караш само на чикий ,не се притеснявай никога не е късно да си промениш живота и да разбереш какво е да си с жена или с мъж според вкуса ти.
226
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първата работа на 99 от 100 жени като се запознаете е да те питам имаш ли кола имаш ли жилище и тнт и после не били материалистки....
225
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само голям комплексар може да оправдава комплексите си с приказките, че жените търсели чичко паричко.Разбира се има и такива жени, но повечето жени не са такива. Може би липсва общуването заради телефоните и Интернет.
224
2
 
3
 
! Отговори
Тъмен Вълк до Бял преди 5 години
Не ти връзвам но не се се предавай ако не се предаваш може някой ден да ти върже някоя и да разбереш какво е
223
8
 
10
 
! Отговори
До 223 и 224 преди 5 години
Не съм мамино детенце но вие сте феминистки.Никой не ви кара да слугувате ил ида давате пари на мъжа.Ама е по-лесно да си хванете дебела мутра и да ви води по курорти нали,що не си хвнете някой даскал или безработен или музикант в бнр на 500 заплата или барман на 600.Може ама няма да го направите щото сте алчни и искате да живеете царски живот ама няма царски живот за вас.
222
10
 
9
 
! Отговори
Пишещият по-долу преди 5 години
Беден,комплексиран,озлобен. Жените му криви, че го мързи да излезе от вкъщи и да си потърси приятелка.И най-вече са криви затова, че не се е намерила нито една богата, млада и красива, която да му дойде у дома на крак, да го помоли да я приеме за жена или любовница и ако той благоволи, тя с благодарност да му целуне ръка.После да стане негова безропотна слугиня, а преди това да прехвърли на негово име всичко, което притежава. Заплатата си да дава на него до стотинка.Ето такава търси. Ама няма
221
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 218Няма да губя време да споря с теб. Явно си мамино момченце, на което още в предучилищна възраст му е внушено, че е изключително явление, че всички са му длъжни и че ако някой или някоя не му угоди, значи е бо..к..л..ук, недостоен за него.Тогава тичкай в чужбина, може пък някоя там да търси точно такъв като теби да те оцени. Да си й честит!Хайде, със здраве!
220
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те биха се хванали и със стар спаружен боздуган ако е на мутра или пенсионер богат
219
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алчните жени прекарват и тях си като се ебав само с богати мутри и араби и тъмнокожи и европейци за мъже ако се *** с бедни и слаби мъже ще живеят нормално но те не се и не живеят нормално ако въобще не са застреляни в много от случайте мутрата ги застрелва
218
4
 
4
 
! Отговори
Фукарата преди 5 години
До Черната мамбаТе в Нигерия и черен боздуган вадят, ти остави парите :))))
217
7
 
9
 
! Отговори
До 218 преди 5 години
Бедните и грозни жени пак се продават.Но бедните и гладни мъже не могат да се продават затова отиват в чужбина исе женят за чужденки дето ги оценяват тукашните жени оценяват само пари и дебелите мутри ти си сложи леда щом ти е топло.Това което пиша е истина и не го пиша само аз
216
5
 
5
 
! Отговори
?15 - Нямаш ли лед преди 5 години
в хладилника?Извади няколко бучки и си ги сложи на главата.Може пък да престанеш да пишеш едно и също, което на всичко отгоре не е истина.Но ако наистина толкова силно те интересува връзката между парите и сексуалната реализация на отделната личност, седни и помисли по темата "Жиголо". Имам предвид не само професионалната жрица на занаята от мъжки пол, но и мъжете, които търсят заможна любовница и богата съпругаПо твоята логика, бедните жени би трябвало да умират девствени. А не е така!
215
15
 
8
 
! Отговори
Черната мамба преди 5 години
В България 99% от мъжете са девственици, правили секс с най-много 2-3 жени през живота си, но иначе имат голяма уста когато започнат да се хвалят... Просто в България мъжете едва оцеляват физически, с по мизерни доходи от папуасите в Нова Гвинея, затова и жените масово се обвързват с чужденци, дори и африканци, защото в Нигерия мъжете изкарват повече пари от Бг
214
8
 
11
 
! Отговори
Професионанист преди 5 години
Кви жени бре, важното е интернет да има :)))))) Дясната ръчица най - добра женица! Ем нямаш проблеми и разправии, парите и времето са си 100 % твои .... То вече само ненормалните търсят жени или мъже! Предпочитам да чета книга или да поркам с приятели :))))))))))))))
213
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познавам доста мъже около 30 или над 50 г дет никога не са имали жена и не знаят какво е порати ниски доходи .Жените не гледат на мъже под 120 кг като мъже и на мъже с доход 200 500 лв като на мъже и затова има емиграция емиграцията няма да спре докато не останат само гербаджиите
212
5
 
5
 
! Отговори
НякойТукПишеГлупости преди 5 години
Част от 16-20-годишните наистина са започнали да се интересуват от богати мъже още преди пубертета, така са ги научили в семействата им. На 15-16 г. вече са завършени златотърсачки.Но повечето девойчета на тази възраст очакват някой да се очарова от тях, да започне да ги кани да излизат заедно, да им каже "Обичам те!" Ако на тази възраст не си се влюбил във връстница и не си имал първите интимни ласки, значи самият ти си гледал не където трябва - въздишал си по меркантилни кифли. Кой ти е крив?
211
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете имат ниски доходи и не може да си намерят жена скоято да опитат секс като не опитват секс емигрират държавата намалява и това ще принуди робовладелците да вдигнат доходите емиграцията
210
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Макар и без жена мъжете са по-нормални от жените които са били с хиляди мъже масово не са нормални
209
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички мъже от 20 до 40 50 не са докосвали жена поради ниски заплати и пенсии.Изключения са разни мутри и по-известни мъже и тнт