Проучване на Tinder: Младите предпочитат да са сами

Да си необвързан в момента явно е много модерно!
12 окт 2018 15:45, Ивета Иванова
64
Проучване на Tinder: Младите предпочитат да са сами
Снимка: Pexels

Да си необвързан в момента е модерно, сочи ново проучване на приложението за запознанства Tinder, съобщават от американския Cosmopolitan.

Изследването е направено от консултантската фирма Morar HPI. Били са разпитани 1,000 души между 18-25 г., които към момента нямат връзка. Потърсено е било мнението им за срещите, както и за това какво е да си необвързан.

72% от участниците са казали, че са избрали да са необвързани за известно време и това тяхно решение е много добре обмислено. Така че вече самотниците изобщо не се срамуват от това, че нямат връзка. 81% от разпитаните са потвърдили, че са изпитали повече ползи от това да са необвързани, отколкото когато са били във връзки. Така те имали повече време и възможности за развитие в кариерата, платонични приятелства, грижи за себе си.

Около 25% от жените казали, че се чувстват по-силни и могъщи, когато нямат връзка, 17% от мъжете твърдят същото. 62% от момичетата и 47% от момчетата посочват, че са избрали да са сами, за да се фокусират над своите нужди.

А 47% от представителките на нежния пол предпочитат да нямат връзка, защото искат да се фокусират над образованието си, 34% от мъжете са казали същото.

Още по темата вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
18
 
15
 
! Отговори
до анонимна от Баро преди 5 години
Ше плюя точно такива като теб с кариеси по кривите зъби, неприятен мирис от устата, гръбначни изкривявания, ментални отклонения, неспособни една тръба да направят, с рехави коси, криви физиономии и самочувствие до небесата, че са принцеси, само че принцесите нямат биологични нужди, заразлика от бг жената! Това е най - лошия избор, по -добре ромка, отколкот татарска стрина!
25
7
 
38
 
! Отговори
Baas преди 5 години
Човек не трябва да иска някой за секс или гадже само защото е сам, а трябва да намери човек, с който може да е до края на живота си. И разберете Любовта не е Пари.
24
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля, че коментарът на Криси Барби 22 е просто сарказъм, но за съжаление има доста такива ку*вета в България.
23
38
 
19
 
! Отговори
Криси Барби 22 преди 5 години
Няма да си пропилявам времето с безперспективен бедняк, който да ме обрече на мизерия, лишения и нищета. За мъжлета на заплатка си има обикновени посредствени жени, в чиято група аз не попадам, защото съм красива и в леглото мога да направя неща, които бедняците дори не са си представяли, че съществуват. Всичко си има цена и аз ще бъде с истински мъж, защото мъж без пари не е мъж, безгръбначно за мен и дори не бих погледнала такъв.
22
4
 
42
 
! Отговори
Самотен преди 5 години
Аз не предпочитам да съм сам, ама момичетата в наше село не ме искат.Даже не ми отговарят като ги поздравя.Нямам старо BMW и татуировки, и не ходя на кръчма да се заяждам с по-слабите.
21
5
 
41
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До криси к.урвентията 22!Хахаха ако изглеждаш като повечето с пластичните операции, значи си нещо средно между патица и надуваема кукла! Ми то такива като теб ги съжалявам даже, какви помисли са те обзели за да си разрушиш тялото на 22?? Зарди някъв чичка (над 90 % мафиот)??? Това ли търсите днешните (млади) българки??? Да си отваряте краката и джуките и да си викате лесен е живота? Само че младостта не е вечна!!! А после, после ще бъдеш заместена и изхвърлена!!!
20
6
 
17
 
! Отговори
до 19 от Плащач СФ преди 5 години
Да имаш Рено на 15 години и имот, купен с дългосрочен кредит не е голямо постижение.
19
12
 
26
 
! Отговори
До 19 преди 5 години
Истината е ,че ако си безработен или пенсионер с доход 0-1500 лв жена няма да видиш дори и на стари години
18
7
 
56
 
! Отговори
Gigi преди 5 години
Аз си мислех, че коментарите ще са за любов, но уви. Пари, секс, его...и тъжното е, че и двата пола парадират с финансовото си състояние и си мислят, че никой не им е на нивото.Преди десетилетие, когато се запознах с бъдещия ми мъж, той беше безработен и безимотен. Заедно постигнахме всичко, което искаме, и в семеен, и във финансов аспект. Продължавайте да си вярвате, че парите са основата на щастието.
17
46
 
17
 
! Отговори
Криси Барби 22 преди 5 години
На 22 съм и в себе си съм инвестирала над 40 000 лева за пластични операции, разкрасителни процедури, дрехи под 300 лева нямам! Не мога да си представя да съм с мъжле на 1500-2000 лв заплатка.На мен ми трябва истински мъж, платежоспособен, работодател, а не мишле на заплатка, да бъде с мощна расова кола, жребец в леглото и джентълмен!И скоро ще го имам, а вие само може да ме гледате на снимка в панелните си кочини.
16
6
 
18
 
! Отговори
Сексмашина до 15 преди 5 години
Щом е така ще търся руския или украйнка.
15
18
 
34
 
! Отговори
До до 11 от УЛТРАМЪЖ преди 5 години
Само че на бг жените им миришат кривите крака, в леглото са пълна трагедия, имат един куп здравословни проблеми, нямат желание да правят секс, освен ако не е да слагат роги, там тогава се отпушват. Връзка с бг жена е същото като да се ожениш за украйнка или рускиня, ама последните 2 поне ти спират тока в леглото! БГ жена никога!
14
4
 
27
 
! Отговори
До 12 преди 5 години
Ти може да си дама ,аз казвам само,че в бг мъж да си намери гадже скоето да прави секс е почти мисията невъзможна камо ли да има семейство и *** с тия заплати по 800 900 лв ако ще и 2000 да взима пак са малко жените търсят мъже с 6 7 цифрени доходи
13
5
 
20
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Не на 65 на 75 да станеш пак няма да барнеш една жена през живота си в нета всек се изкарва профи ама реалното е ,че 99 процента от бг мъжете са виждали жена само в нета с тия доходи където ги имат жените търсят мъже с много големи доходи а бг мъжете са всичко друго но не и това
12
26
 
8
 
! Отговори
mda преди 5 години
На мен изобщо не ми е малка заплатата, но съм сам засега. Това е моя избор. Не ми трябва някоя с мисленето на "дамата" от ком. 6. Условието ми е жената до мен да печели близо до това което печеля аз. Ако печели повече не е проблем, разбира се, само в такъв случай мога да съм сигурен, че не е с мен заради парите. А такива дето печелят по 1500-2000 лв нямат никакъв шанс при мен. Онези пък в диапазона 500 - 1500 лв все едно ги няма.
11
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Митко 110к лв спестиДам много тъжно.Като поостарееш ще рабереш защо, а колкото по-стар ставаш толкова по-трудно ще можеш да закрепиш връзка.
10
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По времето на родителите ми Брака е бил Свещен. В днешно време брака е нищо. Много от двойките живеят на семейни начала. Аз пък съм решил докато стана на 35 да чукам само чуждо. Имам още 15 години на разположение после ще му мисля. Все пак съм дете на демократично-атлантическите ценности. Не мислите ли.
9
9
 
8
 
! Отговори
Стеф преди 5 години
Пълна глупост.Точно обратното .Друг е въпроса дали могат да намерят половинка.
8
2
 
15
 
! Отговори
Тиндер е за никой преди 5 години
Ако ще и много възможности да имаш пак няма да си намериш секс там
7
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
с такива жени, и аз бих предпочел да съм сам, ама е късно...