Оферта на деня! Финландия търси... елфи

Те трябва да бъдат приятелски настроени и оптимистични
17 окт 2018 17:30, Ивета Иванова
13
Оферта на деня! Финландия търси... елфи
Снимка: Pixabay

Ако не искате работа на бюро от 9 до 18 ч. и ви се занимава с нещо наистина креативно и весело, това предложение вероятно ще ви хареса. Във Финландия си търсят да назначат човек на длъжност "коледен елф".

Тази позиция е подходяща за тези, които обожават коледните празници, чувстват магията на зимата и започват да украсяват дома с гирлянди и лампички още от ноември. Фирмата се казва "Lapland Safaris" и се занимава с организиране на събития и екскурзии. Работата е сезонна - от ноември 2018 г. до януари 2019 г. и се търсят хора за 6 местности във Финландия.

Според сайта на компанията, коледният елф трябва да бъде приятелски настроен и оптимистичен. Задължително е да говори английски, а е предимство, ако знае френски, испански или немски.

Елфите ще имат много задължения. Може да водят туристите до автобусите, да им дават информация, да управляват снегоходи.

"Елфът е едновременно човек, който забавлява другите, гид и митично коледно същество", пише в обявата.

Още по темата вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някакво изискване за пол, възраст, ръст, кг? А и не сте написали заплатата.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До идеяНяма да ги гоним бе, човек!Предложението е караконджулите да "помагат" на контрольори, ЧСИ, катаджии, нагли спекуланти.Елфите помагат добронамерено, а караконджулите да съдействат на себеподобни!
8
0
 
2
 
! Отговори
До идея преди 5 години
Ами то си има ден на караконжули и таласъми. Който го празнува се преоблича като някакво страшилище. Казва се Хелуин и в България някои си го празнуват. Поне стана модерно от преди няколко години. Едва ли ще се измисли още някакъв ден да гоним караконжули през ноември. Февруари кукерите гонят злото и караконджулите.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да си изтъркат драсканиците в Япония, и им ги пращаме.
6
0
 
1
 
! Отговори
Людмил Банчовски преди 5 години
Само,не можах да разбера: Мъжки или Женски Елфи се търсят,щот напоследък май доста я закъсахме ?????
5
0
 
5
 
! Отговори
Идея преди 5 години
Наближават нашите Караконджолови нощи - от Игнажден до Богоявление.Защо не назначат известен брой караконджоли, да възкресим и ние старите народни митични вярвания!Например, караконджолът може да придружава контрольорките в обществения транспорт, частния съдия изпълнител и катаджията, който пита "Ко праим сега?" И да им помага! Може да се върти и ръмжи около онези сергии на пазара, продавачите на които отказват да връщат ресто жълти стотинки и винаги закръгляват цената, като я завишават леко.
4
0
 
7
 
! Отговори
Бойко ЕЛФ преди 5 години
Бойко отслабвай и учи финландски вицове. Баце нали във Финландия не си бил по Коледа? Да занесеш по суджук и гледай да не драскаш САМО ГЕРБ по шейната на дядо Коледа.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
'Те трябва да бъдат приятелски настроени и оптимистични'В България имаме МНОГО, искате ли?
2
0
 
2
 
! Отговори
Черен афромен преди 5 години
Аз ставам ли.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това го има от 120 години навскяъде по света (поне в "норамлния"). Имало го е и в България пред една червена армия да ни "самоизбере" един режим, дето и той не е сигурен, какво точно беше ...