5 песни, които никога да не слушате след раздяла

Кои ще ви карат да пуснете по няколко сълзи? Вижте!
30 ное 2018 23:00, Ивета Иванова
28
5 песни, които никога да не слушате след раздяла
Снимка: Pexels

Музиката може да е най-доброто лекарство, особено когато имате проблеми във връзката. Някои песни могат да ви помогнат, когато сърцето ви е разбито и се чувствате предадени.

Изкушаващо е да слушате именно тъжни песни, които изразяват как се чувствате. Но има няколко, с които трябва да внимавате и да избягвате да ги пускате, когато още раната ви е прясна. Ето и кои са те, според Elite Daily.

Hello - Адел
 
Тази песен не може да ви мотивира да продължите напред, ако връзката ви скоро е приключила. Специалистите пишат, че е добре да разсъждавате за старата любов и бивши партньори, да се извините и да получавате извинения. Но не и да искате след години отново да се срещнете с бивш партньор, както се пее в песента.
 
Stay With Me - Сам Смит
 
Не може да се отрече, че текстът е хубав и гласа на Сам Смит е завладяващ. Но може да запазите тази песен за момента, в който ще сте сигурни, че сте се излекували от разбито сърце. Не е добре да чувате "Няма ли да останеш с мен, защото ти си всичко, от което се нуждая" - така само ще се разстроите допълнително, особено ако в този момент разглеждате и ваши общи снимки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: музикапесни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Нашия сигнал" ,
20
0
 
1
 
! Отговори
заглавие преди 5 години
Статията трябваше да има заглавие " Какво да пишем , когато няма за какво да пишем ?"За съжаление ,напоследък доста от статиите трябва да имат такова заглавие ...
19
1
 
0
 
! Отговори
католици преди 5 години
значи и за разелите ме информирате
18
1
 
1
 
! Отговори
11 преди 5 години
Тук сигурно става дума за гейски раздели, щото тия песни са за джeндъри.
17
1
 
1
 
! Отговори
Стремете се преди 5 години
да приемете раздялата откъм комичната й страна. Почти винаги има и нещо смешно в отношенията между хората. само така ще опазите нервите си здрави.Ако пък, не дай Боже, ви сполети наистина драматична раздяла, мобилизирайте се духом и мислете за стойностните качества, които притежавате, вижте себе си като достоен и ценен човек. Така няма да се самосъжалявате.Знам, че е лесно страничен човек да дава съвети, но в тежък момент важното е да се съхраниш. Щом те изоставя, значи не е човек за теб.
16
2
 
4
 
! Отговори
Съветвам дамите, преди 5 години
Ако те бъдат изоставени, да приложат сценария, описан по-долу в коментар "Да бъдем хора!", но да пеят песента "Водка с утеха". Не знам коя чалгаджийка я изпълняваше, но много добре се провикваше със скандалджийски тон: "Водка ми дайте за негова сметка!"Разучете добре тази песен, репетирайте, пийнете няколко питиета и му я изпейте по телефона в 2.00 ч. през нощта. Песента е такава, че можете и да я крещите с обвинителен тон като при скандал, вместо да пеете.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Дедо ги бесиТвоето предложение ми хареса.Ако ми се случи раздяла, за която инициативата не е моя, а е на другото лице, след последните обяснения ще козирувам, ще се завъртя кръгом и ще си тръгна, пеейки "Батальонът се строява за последен път, старото се уволнява, зайците реват!"
14
0
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 5 години
Наскоро бях на гости на една моя състудентка в селото на баба й. Там нейна братовчедка е библиотекарка (представи си, има села, в които читалищата все още работят). Та тази жена ни пусна стари грамофонни плочи, собственост на читалището, на грамофона на същото това читалище. В едната песен се казваше:"По широкия път наближавагероичният Пети конгрес!"Ти такива песни ли препоръчваш? Или "Партизан за бой се стяга"? Последната е по-подходяща, демек юнакът е готов за нови любовни подвизи! :))
13
2
 
5
 
! Отговори
Да бъдем хора! :) преди 5 години
Вместо да слушате песни, най-напред се почерпете хубаво (уиски, водка, домашна ракийка - кой каквото има), и после - по малките часове - наберете номера на лицето, с което днес или най-късно вчера сте се разделили и изпейте по телефона песента "Ти прости ми, ой душиицее, ако съъъм те наскърбиииил ..."Ако ви затвори телефона, пак позвънете, за да довършите песента. Престане ли да се обажда, звънете на стационарния, а ако няма такъв - отиде да изпеете песента под балкона на въпросното лице.
12
0
 
7
 
! Отговори
Кики преди 5 години
3 и 5 са топ,другото са бози...Адел Мадел и тн.
11
2
 
3
 
! Отговори
МашИниста преди 5 години
Аз па ше слушам хАзис и мАлинка. И без тва нищо не знам, а и никой не ми казва
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ООт по-новите - Румяна "две очи разплакани" И ПРЕПОРЪЧВАМ Руслан , не пиша песента че ще ме изтрият
9
0
 
7
 
! Отговори
... преди 5 години
Руслан Мъйнов - *** овца....
8
1
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 5 години
Тони Дачева - тръгваш си и губя теОрк. Кристали- ти нямаш сърце
7
0
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До Дедо ги бесиОсобено, на бат Хари и Момчето си отива...
6
2
 
1
 
! Отговори
Проктър Енд Гембъл преди 5 години
Last Christmas I gave you my heart...
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забранени са песните към филми като , "Козия рог" , " Осъдени души" ...или пък песента " Светът е за двама" Дори без любовни несгоди , са много вълнуващи , особено ако си гледал/чел пройзведенията
4
3
 
4
 
! Отговори
Die my darling преди 5 години
Слушайте коледни песни, например:Jingle BallsI wish you a merry XXLmasи други подобни.
3
2
 
8
 
! Отговори
Ал Пачино преди 5 години
Лигавщини...
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
емил димитров ако си дал