Рут Колева: Легализирайте тревата, губим милиони!

Певицата с позиция по въпроса
27 мар 2019 15:15, Ивета Иванова
193
Рут Колева: Легализирайте тревата, губим милиони!
Снимка: Instagram

Рут Колева продължава да настоява за легализацията на марихуана в България.

Певицата смята, че страната ни губи милиони левове заради строгите закони и рестрикции и посочва, че България е сред малкото останали европейски страни, в които можеш да бъдеш задържан за притежание на канабис.

Ето какво написа звездата в Instagram: "Супер-растението. Един от най-големите дарове на майката природа. България е една от малкото европейски страни, в които все още можеш в затвора заради притежание на марихуана.
 
А високите нива на корупция са част от всекидневието, и никой от политиците не се притеснява да крие това.
 
Страната ни губи милиони заради отвратителните закони, които ограничават произвеждането на индустриален канабис по най-идиотските начини."
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
6
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Прав е един човек по-долу. Ние живеем в Неандерталия - последният бастион на вкоренената човешка глупост. Ама виждам някаква светлина в младежите и хората на средна възраст. Не са промити мозъци и повечето са ходили зад граница и са видяли хората как живеят. А вие ще изгниете тук и то най-вече от злоба и завист.
60
3
 
3
 
! Отговори
:)))) преди 5 години
много сладурско - едни наркомани направили проучвания колко е полезна тревата, а другите се съгласили с тях:)))))
59
5
 
4
 
! Отговори
HELL преди 5 години
До VictimizedАз знам случай на марихуана!!!!ЕВРОПА Е ШИЗОВРЕНИЧНО БЪГНАЛА И ОБЪРНА РЕЗБАТА КАТО КЕКС Е МЕЖДУ ЕДИН И СЪЩИ ПОЛ!!!!!
58
3
 
0
 
! Отговори
Недоразбрал преди 5 години
"Страната ни губи милиони заради отвратителните закони, които ограничават произвеждането на индустриален канабис по най-идиотските начини".А ако не го произвеждат по най-идиотските начини, ограничения има ли?
57
2
 
1
 
! Отговори
до 58 преди 5 години
недоволният си ти, така че проблема си е твойлегализация няма да има да ти е ясно !!!айде успокой се
56
2
 
9
 
! Отговори
анон преди 5 години
певицата смята" - само в тази част от изречението колко мъка има събрана не е истина...
55
4
 
6
 
! Отговори
ЛЛ преди 5 години
Тая си има вид на зависима
54
7
 
11
 
! Отговори
Летящият холандец преди 5 години
айде стига с тая жалка пропаганда за тревата и как после минали на хероин от нея. само неук човек може да напише подобна глупост.
53
4
 
1
 
! Отговори
:))) преди 5 години
не ви минават наркоманските номера:))))
52
6
 
3
 
! Отговори
Пученето ка коноп преди 5 години
води до затъпяване и дислексияза това евреите искат да пушите конопеврейските монополи на евреина Филип Мориц преди 80 години така пропагандираха и тютюна накараха всички Холивудски карачки да почнат да пушат за да покажат на стадото колко е гот да пушиш
51
6
 
5
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Не приравнявайте свободата за наркотиците, с джендарията и модерното ляво. Нямат нищо общо, споровете кое е по-вредно са излишни, достатъчно е да кажем, че 2+2=4 и от там да градим всичко останало. Факт е, че тревата е наркотик, колкото са наркотични кофеина, алкохола, никотина и ред други медикаменти които се продават легално по аптеките. От алкохол и цигари умират милиони годишно, от тревата едва ли има и един случай, който ще е спорен. Без значение полезна или не.
50
4
 
2
 
! Отговори
Мене преди 5 години
С желание и акъл всичко се постига. Друг е въпросът как политическата мафия би издялала подобен закон за легализация. То ще бъде някакво смехотворно чудо. Защо в нормалните страни всичко може да се случи, а при нас все има някакви спънки и пречки? Материалът е мега лош...
49
6
 
2
 
! Отговори
да преди 5 години
никой не е минал на хероин, започвайки с ракия, но започнали с трева... колкото искаштака,че на'ркомани спестете си философиите и проучванията..издишате
48
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МенеДа си чул да има така яростна ПРОПАГАНДА ДО ДАЛЕЧНИЯ ИЗТОК.Даже и Индия не рекламира тука.Нещо да ти светне, че там хората не злоупотребяват, но тука е леле мале даже да стане легална не държава ще печели!
47
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тревата лекува, цигарите разболяват и убиват!! Защо трябва да спорите за неща, които са доказани. А забраната е за да има основания за държавна репресия! Толкова е прозрачно, ама нали някои хора са тренирани в послушание!
46
7
 
5
 
! Отговори
Демек преди 5 години
До Анонимен"Затова съм на мнение че в следващия парламент трябва да влезе партия съставена от млади хора с европейско мислене."демек ***, толерасти, лесбиики, хомосексуалисти и пр. отпадъци - нали така !?
45
8
 
7
 
! Отговори
хаха преди 5 години
ненормалните са тези, които не пушат и проповядват фалшив морал. това сте вие - едни фалшиви лицемери. иначе всяка вечер се дрогирате с пърцуцата и псувате пред телевизора. ама така е - като няма кой да се чукне горе, така ще е. ама то и да се чукате - бие на кухо. реалността е гадна, нали?
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля че Рут може да запише песен за легализирането на тревата.
43
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази мома дали знае, че ако легализира марихуаната ще е само за медицински цели, а не за наркомани?
42
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Измислената певица - наркоманка да не се обажда!