Рут Колева: Легализирайте тревата, губим милиони!

Певицата с позиция по въпроса
27 мар 2019 15:15, Ивета Иванова
193
Рут Колева: Легализирайте тревата, губим милиони!
Снимка: Instagram

Рут Колева продължава да настоява за легализацията на марихуана в България.

Певицата смята, че страната ни губи милиони левове заради строгите закони и рестрикции и посочва, че България е сред малкото останали европейски страни, в които можеш да бъдеш задържан за притежание на канабис.

Ето какво написа звездата в Instagram: "Супер-растението. Един от най-големите дарове на майката природа. България е една от малкото европейски страни, в които все още можеш в затвора заради притежание на марихуана.
 
А високите нива на корупция са част от всекидневието, и никой от политиците не се притеснява да крие това.
 
Страната ни губи милиони заради отвратителните закони, които ограничават произвеждането на индустриален канабис по най-идиотските начини."
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
11
 
! Отговори
Булгартабак преди 5 години
Аз пък си мисля,че ако я легализират ще я развалят като сиренето.
40
4
 
12
 
! Отговори
Летящият холандец преди 5 години
Горките холандци. При тях и тревата и проституцията са легални. И като ги погледна колко са зле, чак ми се доплаква. Вие мислите ли с главите си или сте тотално оопростачени от заобикалящата ви реалност? Живеем в 21ви век, но вече не се чудя защо ни се подиграват. В България повечето индивиди са в период на развитие 18-19 век. Как да се оправим питам?
39
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова съм на мнение че в следващия парламент трябва да влезе партия съставена от млади хора с европейско мислене.
38
3
 
7
 
! Отговори
Проститутка преди 5 години
пропаднала ....кои сте вие дето губите пари - евреиските турговци на коноп навярно !?
37
6
 
11
 
! Отговори
Тъпчовци ли сме... преди 5 години
"Рут Колева: Легализирайте тревата, губим милиони!"Първи въпрос към Рут Колева: Защо да се легализира марихуаната?Втори въпрос към Рут Колева: Кой губи милиони и кой ще печели милиони за сметка на родителите и тези които няма да станат родители? * Кой - Колко печели, кой - кого губи с това?
36
3
 
2
 
! Отговори
дамн преди 5 години
Тая, коя беше?
35
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък съм за забрана и на цигарите. Да се легализира явна отрова? Това може да го каже човек с акъла на певачка или физкултурник.
34
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цигарите са в пъти по вредни от тревата! Доказано! Прочетете за историята на забраната и ще ви светне.
33
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 22В Холандия тези неща са легализирани.
32
7
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Не съм компетен но мисля че да някъде е права.Ако се продава законно ще се плащат данъци и цената няма да е толкоз голяма .Другото е много от "келеште"ч пушат да се докажат,че са мъжкари и могат да правят забранени неща.Защото ако е разрешено една и то не малка част няма да я пушат защото всеки го може.Сухият режим в САЩ нищо не направи само нафиотите печелеха затова там се отказаха от него.Ако пушенето на трева и разрепено пушачите ще са по малко .
31
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До NightbornЦялата държава губи от нелегалната продажба на трева и ако се легализира държавата ще печели от това.
30
11
 
10
 
! Отговори
Мене преди 5 години
Рут Колева е един от последните хора, за които бих се застъпал. Но вашите коментари и твърдения, че хората, които пушат трева, са наркомани, говори много по-лошо за вас, отколкото за нея. Българското общество е тежко закостеняло в предразсъдъци и е много слабо информирано за каквото и да е. Не знам как живея в тази държава все още. Вие сте тези, които спирате развитието на държавата. Не са само политиците!
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До House M.D.Това е земеделска работа
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има предава за двама българи произвеждащи продукция от индустриален коноп в Румъния. Там си я отглеждат. Правят от въжета до лекарства. Всичките данаци отиват в румънската икономика, а не в нашата. Ставаше въпрос за милиони. Индустриалния коноп няма нищо общо с индийския коноп. Наистима се губят милиони.
27
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се легализира така е в Европа и в Сащ.
26
5
 
14
 
! Отговори
Додо преди 5 години
***! Рева за "бежанците", сега за тревата. Интернет и медиите са освен друго и оръжие за пропаганда, защото всякакви морално разнищени и тотално пропаднали типове и типкини могат да намерят трибуна и да заразят най-уязвимите и емоционално податливи граждани на обществото- подрастващите и лабилните. Хайде Рут, продължавай по пътя си! И не забравяй - да се омъжиш за жена, или в краен случай, ако ще да е за мъж - да бъде кафяв и мохамеданин! Само така ще покажеш на света колко си прогресивна!
25
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Губим милиони от какво? Е сега е ясно че ти самата ползваш тревица -:) И очаквай да бъдеш хваната-:)
24
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
14 - и са прави. *** в Гърция - има квота от 90-95 проценат гръцка музика. *** в Сърбия- има квота за Сръбска музика. Ими в северна Македония - свирят се почти само македонски и сръбски песни, тук-там класика. А у нас понеже никой не иска да плаащ за авторското право на изпълнителителиет им е по-лесно да пускат класика. Ама с това се свърши. ЕС въведе, че ще плашаш на изпълнителя. Това значи че ако пусакаш Марая Кери, ще плащаш на Марая Керя. В този смисъл по-добре да се плаща на Марияна Попова.
23
7
 
20
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
Рут намкояси, кои сме тия НИЕ, дето ги губим милиони ? По-добре, вземи си смени името, че така е много непознаваемо, пък тогава давай акъли за които никой не те е питал! *** и наркомани полазиха земята българска!
22
12
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ДА ...МАРИХУАНАТА , КАНАБ., "ТРЕВАТА " НАИСТИНА ИМАТ УСПОКОЯВАЩО И ЛЕЧЕБНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА НЕРВНАТА СИСТЕМА НА ЧОВЕЦИТЕ -ТЕ ИМАТ И РЕЛАКСИРАЩО -ВЪЗСТАНОВЯВАЩО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ СПОРТИСТИТЕ !!! НО ВСИЧКО Е В ДОЗИРАНЕТО !!! СИНЪТ МИ МИ КАЗА , ЧЕ ТРЯБВА ДА "ДРЪПНЕШ" НАЙ-МНОГО ДВА -ТРИ ПЪТИ ...А ПОСЛЕ Е ГАДОСТ И ТИ Е ЗЛЕ !!!!!! ЕДИН ХОЛАНДСКИ НАЦИОНАЛЕН СЪСТЕЗАТЕЛ ПО ВДИГАНЕ НА ТЕЖЕСТИ ЙОБ- СУПЕР МОМЧЕ -НЕ ПУШЕЩ И НЕ ПИЕЩ-СТУДЕНТ-130КГ-МИ СПОДЕЛИ : ВЪЗСТАНОВЯВАМ СЕ С "ЧЕТИРИ ЦИГАРИ" - ???