Катарец с "уникален" видео урок: Как да бием жените си?

Боят трябвало да бъде лек и от любов...
Обновена: 17 апр 2019 21:26 | 17 апр 2019 21:23,
90

Медиите по света останаха в потрес, след като мъж от Катар прави видео обучение как съпрузите трябва правилно да бият жените си според исляма, съобщи Daily Mail.

Абд Ал-Азис Ал-Кхазарж качил видео в канала си в YouTube за това как мъжете трябвало да наказват жените си според ислямския закон.

Във видеото той демонстрира техники върху малко момче. Първо той споделя, че е важно да се разбере, че мъжете бият жените си от любов с цел да възстановят реда в къщата и да покажат кой е главата на семейството.

Започвало се с поучително мъмрене към съпругата, после ограничаване от съпружеското ложе. Ако и това не помогнело, се прибягвало до биене.

„Съпругът трябва да накара жена си да почувства силата му.“

Той коментира, че някои мъже удряли жените си по лицето или ги зашлевявали, което не било позволено.

Удрянето можело да обхваща зоната под главата и трябвало да бъде сравнително леко.

Мъжът обяснява, че някои жени просто обичали мъжете им да показват авторитет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: Катарвидео обучение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В този начин на бой не виждам нищо лошо. В България има къде къде по-опасни побоища в семейства ...
55
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С нетърпение чакам деня когато всички коли ще станат електрически... тогава тези ще се върнат към камилите и замерването с камъни.
54
0
 
6
 
! Отговори
до 60 преди 5 години
ти се приготвяш за решение на проблема, ама една забрадка без права ще си търпи, щото няма друг избор. Ако излезе без мъж от вкъщи ще я линчуват. Там жените са си робиот малки, но лошото е че и в Европа като дойдат са с промити мозъци и си стоят при Авторитаря. Ама си е техен проблем да не са се качвали на ислямския кон да го яздят
53
1
 
1
 
! Отговори
пустиняк преди 5 години
До Анонимен номер 61Госпожа ти изобщо изгледа ли видеото. Ако не си го разбрала викни некоя комшийка да ти го преведе бре.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като каза "вижте колко е милостив исляма - забранява да удряте жена си по носа ......" ааахахахахаххахаххаха паднахСега разбрах от къде идва ромския бисер " Шом тъ бий начи тъ убичъ":)))
51
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма мъж и човек, който да ме респектира за това че ме бие, авторитетът=уважението тутакси се срива. Може да почувствам страх, но не и авторитет. Почувствам ли страх, той се трансформира от само себе си в омраза, след което доверието ми към нормалността на този индивид абсолютно изчезва и се подготвям за разрешение на проблема.
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***. Колкото и пари да имат си остават такива.
49
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казвате клипчето било шегичка, а? А може ли аз да пусна едно клипче как на шега налагам някой с тиган или точилка? Шегичка, нали така? Даже човекът ще му е забавно, щото ще го удрям с малкия тиган. В боя НЯМА ШЕГА без значение дали удряш по лицето или по раменете.
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 61Станаха две!
47
4
 
9
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Ислямистки ценности и 4 загубени минути, човек да гледа двамата кре.те.ни. четивото е полезно, благодаря г-жа Джекова.
46
20
 
14
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
както казва една древна Африканска поговорка, която я има написана по стените из улиците на цяла Африка: "За жената сутрин бой, вечер бой. Ако ти не знаеш за какво, то тя си знае"
45
2
 
10
 
! Отговори
Охобохо преди 5 години
Е там имат хареми с жени освен кладенци с петрол.Щом се кланят на дърти правила като ислям да не дават уроци пред света а само за тамошна употреба.Явно не са чували за пернишка мартеница,където и свършваш на лицето и после и разбиваш носа с десен прав.Шегувам се,никой не трябва да посяга на жени.
44
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До знаещИ да я биеш, пак ще ги изхарчи. То е магия някаква...
43
6
 
23
 
! Отговори
Гледайте Видеото преди 5 години
Тук виждам пълни манипулации.Първо изгледайте видеото от началото до края и след това коментирайте. Човека казва ТОЧНО ОБРАТНОТО - НЕ УДРЯЙТЕ ЖЕНА СИ ПО ЛИЦЕТО ИЛИ В ТЯЛОТО.Даже виждам, че това е един добряк. Далече съм от исляма но това, което казва той е много по-добре от комплексарите, които се натаралякват и тормозят семействата си.
42
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 50,ти пък ако не знаеш английски в 2019 година, за нищо не ставаш
41
4
 
7
 
! Отговори
Деси преди 5 години
Хабибеца е голяма терца. Става за комик, но от жени не разбира :). Мен не успя да ме респектира :). Журналята тук наистина са си изсмукали всичко от пръстите
40
12
 
24
 
! Отговори
Питър преди 5 години
Точно пък този клип си личи как е замислен и изпълнен така, че да накара арабите ДА НЕ БИЯТ жените си. Ама си трябва малко акъл и знания, за да се разбере това. Бас ловя обаче, че утре ще е голям хит сред неграмотниците във фейсбук. Впрочем, християнските евангелисти твърдят СЪВСЕМ СЕРИОЗНО, че децата например трябва да се възпитават с пръчка и че жените е добре да се бият, ако не слушат мъжете си. Подобни са ортодоксалните евреи, а също така и някои православни.
39
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Габриела, хората не са длъжни да знаят арабски или английски! Ама Вие като един журналист трябваше да напишете статията точно и ясно! Язък! Ама май целта Ви е друга! Еми да, балъци, колкото искаш в България!
38
11
 
22
 
! Отговори
Анодолски преди 5 години
99% от българите, които са пуснали коментари тук НЕ ЗНАЯТ АНГЛИЙСКИ... иначе са европейци де!Човека обяснява, че това НЕ Е ПОЗВОЛЕНО В ИСЛЯМА НЯМА ТАКОВО НЕЩО...Браво на българския велик джурналист, който успя пак да манипулира! Ама сигурно и тя е от тези българи, където са европейци ама не знае международния европейски език!
37
3
 
31
 
! Отговори
до 48 преди 5 години
Абсолютно си прав. Моята, вече бивша като отиде и се развика на баща си и на брат и те й мишкуват, след това се мислеше за безсмъртна... Та по улиците се заяждаше с мъжете, та на мен чак се опитваше да ми крещи... и като си повярва много просто й събрах багажчето, пред вратата и като я вади толкова широка и дъблока я пратих да си крещи и да се прави на каубой някъде другаде. После всичките ни познати ме изкараха виновен, видиш ли тя горкичката жертва, а само пари харчеше и ми късаше нервите...