Какви са тенденциите при слънчевите очила?

Какво ще носим този сезон? Котешки очи, кръгли стъкла...
Обновена: 4 юни 2019 20:01 | 4 юни 2019 19:53, Ивета Иванова
1
Какви са тенденциите при слънчевите очила?
Снимка: Pixabay

Слънчевите очила са любим аксесоар за много хора през пролетта и лятото. Освен, че ни пазят от горещите лъчи на слънцето, те ни карат да изглеждаме още по-стилни. Важно е да изберете рамки и стъкла, които ще отиват на формата на лицето ви. Ето и кои модели ще са най-актуалните през този сезон.

 
Котешки очи
 
Това е вечна класика. Издължените и извити крайчета на стъклата правят визията мистична, елегантна и придават съблазнителност. Това е фаталният поглед. Оригинално ще е, ако стъклата са в червено или лавандулово, така ще напомняте малко и на визията на изкусителната Лолита.

Кръгли стъкла
 
Кръглите очила са завръщане от 60-те. Преди те са се свързали с бунтарството - запазената марка на Джон Ленън. Сега ленънките се връщат на мода, но малко обновени - с по-големи и обемни стъкла. Смята се, че с тях демонстрирате бохемска визия. Плюс е, ако стъклата са цветни.
 
Очила със синджири
 
Не само диоптричните очила могат да бъдат на каишка или да са закрепени с някакъв синджир. Това става все по-хитова тенденция и при слънчевите очила. Най-добре е верижката да е метална.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иветче, на баба ти Пена очилата също са и любим аксесоар. След найлоновата торбичка с която ходи до магазина всеки ден.