3 зодии, които ще се разделят с партньора през лято 2019

Ето кои са те
Обновена: 25 юни 2019 14:21 | 25 юни 2019 14:21, Ивета Иванова
6
3 зодии, които ще се разделят с партньора през лято 2019
Снимка: Pexels

 Лятото е сезонът на партита до зори, плажовете, морето, тръпките и изкушенията. Някои от зодиакалните знаци, които са обвързани, ще се разделят с половинката си, защото ще осъзнаят, че искат да се радват на свободата си през лято 2019. Ето и кои са те.

Рак

 
Раците обикновено мечтаят за голямата и истинска любов, винаги търсят сродна душа и се чувстват много по-добре, когато имат сериозна връзка. През лято 2019 те обаче ще предпочитат да са сами. Те ще искат малко време за себе си, ще опитат да разберат кои са и какво точно търсят. Ще искат да си докажат, че могат да са щастливи и когато са силни и независими. Затова ще прекъснат връзката, която не е мечтаната за тях. Много са емоционални, ще опитат да разберат защо. Най-вероятно ще останат без гадже до средата на 2020 година. 
 
Скорпион
 
Другите водни знаци, Скорпионите, също ще посветят времето си през лятото в опознаване на себе си и откриването на свои силни и слаби страни. Животът им сякаш ще се преобърне, защото ще прекъснат връзка, която са си мислили, че ще продължи много време и дори ще премине в брак. Когато тези зодии са необвързани, обикновено те обичат да флиртуват, да се запознават с много хора, да търсят партньор, но това лято ще си дадат почивка от тези неща. Ще премислят много ситуации от миналото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
а преди 4 години
Статии за тийнейджъри от тийн проблем.нет и новинарски сайт, интересен хибрид.
2
1
 
7
 
! Отговори
Кирчо преди 4 години
Вуте че изостави баба Пена на 7 Август в 11:32 часа защото е зодия пръч обладан от коч .......
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който ги драска тия простотии да не ни губи времето и той/тя своето,астрологията няма нищо общо с раздяла,изневери подобни простотии,има си адцендент,планети фантазии,земя въздух вода и огън т.н но не и някой да бъде управляван от звезди и глупости