Половината кучкари спят с кучетата, вместо с половинките си

Проучването е направено в САЩ
7 юли 2019 15:33,
200
Половината кучкари спят с кучетата, вместо с половинките си
Снимка: Pixabay

Над половината стопани на кучета целуват по-често питомците си, отколкото партньорите си. Същият процент собственици предпочитат да делят леглото с домашните си любимци, вместо с половинките си, пише сп. "Пийпъл", позовавайки се на резултатите от американско проучване.

Още по темата

Покрив за бездомните кучета: Град за животни в кв. "Младост"

Допитването е осъществено от компанията за кучешки лакомства "Райлис органикс" с цел да установи колко близки се чувстват хората със своите четириноги другари, пише БТА.

От фирмата са помолили стопани на кучета в САЩ
да споделят до каква степен обичат и се грижат за питомците си. Резултатите показват, че собствениците даряват с повече обич домашните си любимци, отколкото партньорите си.

Петдесет и два процента от участниците в допитването признават, че целуват по-често кучетата си, отколкото половинките си. Същият процент анкетирани не крият, че предпочитат да споделят леглото си със своите питомци, вместо с партньорите си.

Цифрите вероятно ще изненадат хората, които не притежават домашни любимци.
Те обаче изглеждат по-понятни като се вземе предвид признанието на 94 процента от стопаните, че считат кучетата за едни от най-близките си приятели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да на жените им го слагат кучетата им
78
3
 
5
 
! Отговори
За 81 преди 4 години
Ти виждал си го това?Или имаш куче и знаеш как стоят нещата от опит?
77
2
 
7
 
! Отговори
Бай Тошо преди 4 години
Директно в Белене!
76
5
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
И правят ан ален секс и френска с мас тиите си, това защо го пропускате
75
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма част от кучкарите са социопати. Това си е научен факт, има проучвания ако искате проверете.
74
5
 
18
 
! Отговори
Преди преди 4 години
Даже имаше едни германци, дето завършили разкъсани, защото се пробвали и с. с големи породи кучета. Откачена работа. Медиите месеци наред ги разнасяха.
73
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като чета коментариите май кучемразците са и големи извратеняци.
72
26
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кучемразците са и човекомразци и това е отдавна известен факт.
71
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кучкари човекомразци, моля вие и вашите любимци напуснете локациите населявани от хора и си живейте в мир и хармония, БЕЗ лошите човеци.
70
4
 
5
 
! Отговори
Nani преди 4 години
До Анонимен Господин е в грешка сте. Дори и в културните според вас държави стопаните им не са чак толкова културни кучетата се изхождат навсякъде и дори да постаят изправненията им в найлонова торбичка те ги хвърлят където им падне. така че това си зависи от културата на хорат стопани а не от държавата
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 54Много точно си го казал!
68
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ци гуанТочно така. В културните страни хората си имат кучета, но си носят специални пликчета и си почистват след тях!
67
5
 
3
 
! Отговори
Б преди 4 години
До ВенераСъгласен, по грешка ти натиснах минус, прощавай!
66
13
 
36
 
! Отговори
Ци гуан преди 4 години
Всички кучета с наморници над три килограма.Като имате кучета грижете се за тях чистетеИм войната,носете си ръкавичка и торбички.Нямате култура не искам в градинките кучешки ***. А за повечето кучкари човека е 0
65
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да съм чел в Библията някъде за кучета,не помня.Това да поставиш отношенията си с хората от своето общество под тези към ЖИВОТНО,това говори за болестно състояние в самото общество,за междучовешките отношения като цяло.Животинките не носят никаква вина за това че са обичани,или мразени.Всичко е ,,божие създание''едни по-горе,други по-доле,всеки му според ерархията на развитието.По принцип ,,кучкарят-маниак'' поставя любовта към животното си не просто над човекът,той поставя животното над БОГ.
64
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Девизът "аз правя простотии, защото някой друг също прави простотии" е явен признак за нашичието на цигaнизaция, а не на цивилизация. Ако за теб кучетата са по-умни от хората и трябва са лаят денонощно в блокове, да нападат хора, да използват всичко наоколо за тоалетна, ти не си част от цивилизацията, а от новия прогресивен свят на урбанизирани селяни, за които трябва да има полицай даже и в тоалетната, защото те не могат да се справят сами даже с това.
63
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Властта - това, властта - онова. В здравото, интелигентно и развито общество, хората решават локалните си проблеми без участието на властта. Решават ги на базата на интелекта и жизнения си опит. Не може полицай да стои и гледа кой къде ака. Това е състояние на морално и социално разложение, и колапс. И недей ми обяснява как кучето ти ще ***, защото някой пускал силно музика. Не оправдавай собствената си идиoтия с наличието на нечия друга.
62
18
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички кучкари които са ми познати и близки,до един са сноби и егоисти.Те не искат просто да са добре,те искат само те да са добре.Бил съм на гости по приятели роднини познати и съседи,и много от тях ми казват ,,махни си обувките от там,там не сядай,не говори високо дразниш бобикът, муцка виж само как го гледа лошо нашият гост ..и т.н.'' Това ме обижда,и ме кара да пренебрегвам такива ,,приятелски'' покани,където съм канен,само и само да ми се покаже че АЗ стоя по долу на света от нечий копой.
61
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, на властта е вината! Властта трябва да наложи закон, който стопаните да си чистят абсолютно всичко след кучетата. Властта трябва да плаща за пръскането за ***, властта трябва да прибере бездомните животни, не да ми ги кастрират и да ги пускат обратно. Аз оплаквам ли ти се от *** ми съседи, където децата им ми нафуват главата денонощно? От *** в блока, които си хвърлят *** през балкона?
60
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Та още малко за кучкарите и какво и как обичат те. Отиваш да живееш в споделено пространство, каквото е града. Ако си човек и искаш да живееш в здраво общество, в което има доверие и разбирателство, трябва са потиснеш егоизма и селянията. Не може в апартаменти да гледаш кучета, които са източник на шум за околните. Не можеш да правиш парковете място за разхождане на кучета. Те са главно за децата, които почти не ни останаха. Улиците не са тоалетни, и за кучета и за хора. Писна ни от вас.