Тренд сред звездите: Дрехи на точки

Защо известните обичат да носят такива тоалети?
27 авг 2019 22:25, Ивета Иванова
9
Тренд сред звездите: Дрехи на точки
Снимка: Pexels

 Кендъл Дженър явно много обича да носи дрехи на точки, забелязват от "Teen Vogue". Скоро тя постна снимка със син бански на бели точки, беше облечена със синя блуза на бели точки за фотосесията си за "Vogue", често е забелязвана с рокли на точки през лятото, а и се появи с копринен костюм на точки на благотворително покер събитие.

Изследователи смятат, че може да има научно обяснение на любовта ѝ към точките.
 
"Кръговете и сферите са най-отзивчивите форми, нямат остри ъгли и така няма опасност от контузия. Нашият емоционален мозък разбира това и по интиуция предпочита кръглите форми пред острите. Проучване показва, че хората асоциират закръглените форми с безопасността и позитивността, а острите ъгли - с опасност и негативност", казва Ингрид Фетел Лий в статията "Joyful: The Surprising Power of Ordinary Things to Create Extraordinary Happiness".
 
Кендъл не е единствената знаменитост, която залага на този тренд. Дрехите на точки са хит това лято и с подобни облекла се появиха Майли Сайръс, Кейти Пери, Емили Ратайковски и испанската певица Росалия.
За първи път тази тенденция завладява света на модата през 1926 г., когато Мис Америка е била снимана с бански костюм на точки.
 
През 1928 г. пък от "Дисни" представят героинята Мини Маус, която е с червена пола на бели точки и същата панделка на главата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрехи на точки и глави без мозък- тренд откакто свят светува.Дупе с дънки, мозък без гънки. Пие, пуши- не плаща, *** го- не фаща!
6
0
 
9
 
! Отговори
Лично мнение. преди 4 години
Рокли и блузки на точици стоят добре на много жени, ако десенът, цветовете и моделът са добре подбрани.Но тази странна мъжка мода, която беше много актуална преди година-две - да се носят ризи на точки, не мога да я възприема. Приличат ми на бавноразвиващи се онези мъжете, издокарани по този начин. Особено когато ризата е бяла или много светла на цвят и е десенирана с едри, тъмни точки. Дори юношите, влезли вече в пубертета, както и младежите ми изглеждат нелепо в подобна дреха.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя тренд не излиза от мода, а последните години е много нашумял.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе за точките незнам ама има хубави крачета. Добре наляти и оформени. С кеф да ги вдигаш.
3
0
 
1
 
! Отговори
Съгласен с 3 преди 4 години
Тази е е звез Да Да Да Дааааа ... вече на точки.
2
4
 
6
 
! Отговори
шляпалника преди 4 години
Най известни ще са *** точки. Щото са най разхлопани при....така наречените звезди...
1
0
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Калинки-малинки...