Седмичен любовен хороскоп за 9 – 15 март

Разбирателство за Раците
0
Седмичен любовен хороскоп за 9 – 15 март
Снимка: istock

Тази седмица ни очаква пълнолуние в знака на Дева. Това означава, че ще търсим решение на проблеми, ще искаме не само да даваме, но и да получаваме достатъчно.Какво ви очаква в любовта, вижте в любовния  хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Тези от вас, които се срещат с определена личност и тя е несигурна относно интимността, желанията в любовта, трябва да знаят, че сега нещата ще се променят. Бъдете спокойни, промяната ще е в положителна посока. И двамата ще разберете, че сте готови да си доверите истини и да задълбочите връзката. Тези от вас, които не са във връзка, ще се допитат за съвет до приятел. Шансовете да се промени нещо в любовта за вас са след понеделник, когато ще приключи ретроградният Меркурий.

Телец

Телци, тази седмица за вас ще бъде изпълнена с романтика! Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия любовен сектор, изкарвайки на показ дълбоките емоции, които изпитвате. Самотните имат шанс за интересни запознанства. За обвързаните представители на зодията, седмицата ще донесе хармония и щастие.

Близнаци

Близнаците ще усещат повече вниманието на любимия си човек. Той или тя ще полагат повече усилия, за да ви покажат своята подкрепа. Необвързаните имат шансове за нови запознанства и човекът, когото ще срещнат, да ги впечатли силно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари