На каква възраст зодиите ще намерят сродна душа?

Ето кога това ще се случи
4 апр 2020 21:42, Ивета Иванова
41
На каква възраст зодиите ще намерят сродна душа?
Снимка: Pexels

Всеки се е чудил кога най-накрая ще намери любовта и ще срещне човек, който ще е неговата сродна душа. Ето на коя възраст всяка зодия ще срещне своята половинка. 

Овен
 
Овните срещат своята сродна душа, когато са на 25-26 години. Тогава те вече са събрали някакви знания, но все още трупат опит и мъдрост, още съзряват и опитват да разберат себе си. В това време партньорът може да види точно какви са те, да опознае истинската им същност. Овните не крият същността си, но по-лесно може да ги опознаете на тази възраст - когато най-дивите им приключения и безотговорността им са в миналото, но все още купонясват, забавляват се ипреследват целите си.
 
Телец
 
Тези зодии срещат своята половинка, когато са на 18 години. Тогава те са още млади, но за тях е много вълнуващо да са млади и влюбени, тогава са по-романтични и пак са отговорни. Тогава още Телците не знаят дали връзката ще се развие и дали това е сродната им душа, но вярват в любовта. Тогава всичко още е мистерия, Телците имат много приятели, но осъзнават, че са срещнали човек, който ги разбира перфектно и знае през какво преминават.
 
Близнаци
 
Близнаците срещат сродната си душа, когато са на 19 години, но не осъзнават това веднага. Разбират го няколко години по-късно и тогава връзката става сериозна.  Срещат любовта първата година в университета - в общежитието, на лекции или на вечерното парти. Те веднага си пасват и сякаш се познават цял живот. Но Близнаците тогава искат само купони и флиртове, не сериозни връзки и чак след години отново се събират с този човек.
 

41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някои ще намерят сродна душа тогава, когато им излезе късметът.
Други ще се лутат докато станат зрели хора - това при отделните лица настъпва не
на една и съща възраст, зависи от много фактори. Но стане ли достатъчно зрял, ще успее да намери подходящата/подходящия.
За съжаление, има и такива, които никога не успяват да приемат когото и да било за сродна душа. И за това причините са различни.
29
7
 
1
 
! Отговори
Wail помага: преди 1 месец
Предупреждава, но в кошара не вкарва! Той е Фенрир. На Видар е работа!
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лека нощ и спри забранените субстанции, никой не иска да ти чете бълвочите.
27
4
 
1
 
! Отговори
Лека нощ! преди 1 месец
Ама да питам последно: Някой ще щангоса ли дъртия пръч накрая за да започваме да оправяме тая ***? На мене ли чакате?
26
3
 
1
 
! Отговори
И къде и да видиш: преди 1 месец
Едно и също име излиза за всичките свинщини: Симеон 2 Сакскобурготски. На пачи яйца ви е насадил и вас и нас!
25
3
 
0
 
! Отговори
И отново: преди 1 месец
На прицел сте вие в момента, не аз! Вашите институции са на мушката, не моята. И не аз съм направил това, че да сте на мушката. А безгрижието продължило 27 крадливи години без качествени иновации, без правилните модели, без правилните бизнеси и без правилните концесии! И най-вече без качество на изработвани я продукт, а просто фабрика за еднаквост. Просто да мине под ниска летва!
И къде ви е елита? Нисък като летвата!
Лека нощ!
24
3
 
1
 
! Отговори
И пак възможност преди 1 месец
Изпусната, и следващата и по-следващата, докато накрая всички ще се убедите, че съм бил прав през цялото време. Банката не трябва да забравя, че тя също като държавата служи на гражданите, не на църквата, царя и нацизма.
ВАШ СИ Е ПРОБЛЕМА!
23
3
 
0
 
! Отговори
Дам правилно казах преди 1 месец
Оженил труда ми .... Тоест дал му как се изрази Кирков правилно финансово оплоден труд дали пък нямаше да ги има едни демократични интерпреньори дето ги няма. Всяко нещо идва навреме, ваш проблем е, че не сте създали средата да го развиете и в последствие да се възползвате от Джери Макгаяр. И още не е късно, ама не като козленца на пътечка в планината. Страх ги да отстъпят, че ще паднат, страх ги е да рискуват, че ще паднат и няма ни един с малко дързост освен мен ....
22
3
 
0
 
! Отговори
И ако някой: преди 1 месец
Беше оженил труда ми подобаващо и навреме и не се ебавахте с един малък човек 16 години щях да бъда повече от щастлив да ви помогна. Ама не мога .... Никой не може да оправи каквото сте забъркали след шизофреника Джон Неш.
21
3
 
0
 
! Отговори
P.S.S. преди 1 месец
И за последно за лека нощ да си припомним Медоф - малки честни напредничави стъпки ще предотвратят нуждата за по-тежка намеса на късна дата. И ако по-тежката намеса е фалит на двадесетина търговски банки ще разберете, че ако някой си беше вършил работата тук в периода 2002-2008 всичко това щеше да бъде избегнато. И сега какво, един цитат: They are offering to clean up. How nice! И май не стопляте колко сериозно е всъщност ... A beautiful mind created a beautiful idea, which someone turned into
20
3
 
0
 
! Отговори
Пиши: преди 1 месец
Италиански две банки са свършени само от тия трупове, а и да не са много мъртви клиенти е зле за бизнеса. Верижна реакция понеже са вързани с други, а те с други. Мали солено ще ви излезе тая блондинка!
19
4
 
0
 
! Отговори
Ма няма проблем: преди 1 месец
Държите ни за заложници, ама вече е двупосочно явление. Не отстъпвате и крачка назад, но вече е двупосочно явление, едни дребни джобни в дългосрочен план бе щете да пожертвате, но това ще бъде и то до време. И като цяло всичко се контролира, но и това е двупосочно. И кой е забравил, че сутрин и той пика и *** нещата му изглеждат розови, ама уверявам ви не са! Примерно едни 10000 са една бутилка уиски, аз ще ви платя едната бутилка уиски след 8 години,ама вие хляб дали ще ядете до тогава?Пример:
18
3
 
3
 
! Отговори
Обяснявам: преди 1 месец
Става на въпрос за една планирана 40 годишна кражба. И всичко щеше да мине според плана, ако някой не е бил твърде алчен. Божи например и Симо и западните ви колеги. Схемата е следната - мъртви клиенти зле за бизнеса, кредити без покритие, невъзможност за взимане на вземанията всякакви такива ... Айде бас, че тая криза толкова ще ви удари по джобовете, че ще загубите 5 пъти повече отколкото сте откраднали. Депозити падат, ипотеки падат и всичко защото вие и някой други са се самозабравили ....
17
6
 
2
 
! Отговори
не сме от тези зодии преди 1 месец
не сме зодии
16
3
 
2
 
! Отговори
Няма стига преди 1 месец
Виж сега .... Мене ми не дреме .... Че няма си получите парите ... Проблематиката е от друго естество ... Забавно ви е още, на мене не ... Скоро на вас няма да ви е, но на мен или да или няма да ми пука. Глей сега тия някой нямат застраховки, имотите им не можете да приберете .... Абе сложно е нали то добрите клиенти са живите клиенти ....И като стане едно домино ... Прекрасно става! И ВСИЧКО ТОВА ЗАРАДИ НЕУВАЖЕНИЕ И ЕДНИ ДРЕБНИ ДЖОБНИ ЛОШ СИМО ЛОШ. ЕЙ АЗ СИ ПЛАЩАМ МОЙТЕ
15
3
 
1
 
! Отговори
Абе аз ... преди 1 месец
Не съм дребнав човек. И става на въпрос за мене, който мноооого добре познавате и само се правите, че не знаете за кой става на въпрос. ВВА ама вие особено едни зелени много се дребнавите ... Не няма проблем аз мога много да си почакам за едни джобни. Ама колко ли трупове ще се натрупат ...
14
0
 
0
 
! Отговори
Мангалкомбат преди 1 месец
Портал комбат се пише с "K", не с "C".
Mortal Kombat.
13
4
 
0
 
! Отговори
Душ а преди 1 месец
Когато получат мазоли по ръцете.
12
1
 
1
 
! Отговори
Някога? преди 1 месец
Някога може и да е имало такова нещо! Сега повечето хора са нечии марионетки! А човеците са малко, можещите да мислят от тях още по-малко. Варварите са към 10000.
11
4
 
3
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Аз одавна съм си намерил половинка и съм много доволен.Не ме интересуват никакви зодии!