Само за жени: Хороскопът ви за април

Очаква се интересен месец
2
Само за жени: Хороскопът ви за април
Снимка: Istock

Месец април идва с много изненади и промени, голяма част, от които и положителни. Няма да липсват трудности, но ще успеем да ги преодолеем. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския хороскоп на Az-jenata.bg

Жената Овен

През новия месец представителките на зодията ще успеят да повишат увереността си, да подобрят своите способности. Благоприятни събития може да очаквате във всяка област, но също така и в любовта. Ако се намирате във връзка, ще се почувствате наистина обичани от половинката си. Като цяло, дамите Овни ще променят своето отношение към личния живот. Ще бъдете по-активни, инициативни, донякъде и контролиращи случващото се.

Жената Телец

През април ще изпъкнат онези черти на вашия характер, с които винаги печелите вниманието на другите. Това ще важи с пълна сила за работата ви. Много е важно да не бъдете инатливи, а да намерите компромисно решение за себе си. Възможно е събитията да ви напрегнат, да кажете неща, за които ще съжалявате. Бъдете внимателни, за да не навредите на работата си. Ако сте родени през третата декада, то април ще ви донесе късмет и комплименти. Ще имате редица възможности за създаване на нови контакти с креативни хора.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
обективен преди 4 години
Понеже повечето се мислите за принцеси - на ви по една "корона" сега!
1
2
 
5
 
! Отговори
АСТРОЛОГ преди 4 години
Хороскоп за всички жени родени от 1 януари до 31 декември През 2019 си бяхте пaтки и през 2020 ще сте пaтки