Седмичен любовен хороскоп за 20 – 26 април

Конфликти за Раците
20 апр 2020 18:22, Михаела Лазарова
5
Седмичен любовен хороскоп за 20 – 26 април
Снимка: Istock

Предстои интересна любовна седмица, защото любовта ще бъде повлияна от новолунието в знака на Телец. Ще мислим интензивно за любовния си живот и това колкото ще е добре, толкова и може да се окаже пречка. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Представителите на зодията ще вземат решение да не позволяват на други хора да определят стойността им, особено що се отнася до любовта. Най-накрая ще осъзнаете, че отношенията, в които сте сами, няма как да се развият. В същото време е възможно да отблъснете любовта напълно. Опитайте се да не бъдете толкова импулсивни през тази седмица.

Телец

Новолунието във вашия знак тази седмица ще рестартира живота ви по всякакъв начин. Когато става въпрос за любов и връзки, ще ви очакват невероятни неща. Това новолуние е свързано с Уран – планетата на внезапната промяна. Едно е сигурно, Телци, начинът, по който подхождате към това как да посрещнете своите физически и материални нужди, трябва да се промени. Сега може да промените живота си в много направления, любовта също.

Близнаци

През тази седмица представителите на зодия Близнаци ще се събудят от вината, срама и безпокойствието. Новолунието в знака на Телец ще окаже влияние върху вашия 12-ти дом, който се отнася до грижите и изпитанията, ограниченията. Ще погледнете трезво на всички въпроси, които се управляват от Телеца и които сте държали скрити. Без значение дали във връзка или сте необвързани, повече няма да се извинявате за това, което сте и ще знаете какво търсите. Бъдете смели.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Чикатин преди 4 години
В тази карантина любовта е м/у мене си и мене си. Веднъж нашите ме питаха дали ги чувам като правят ''любов'' ...доста се смутих, но им казах, че не.-Защото ние те чуваме като лъскаш...казаха ми те.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак тия тапи зодии ако се вразваш на тия глупости пише се само за един човек тук някои може би опитва нещто