Съдбата на всеки, сопред деня на раждане от седмицата

За всеки ден влияе различна планета
19 авг 2020 20:39, Екип на Tialoto.bg
3
Съдбата на всеки, сопред деня на раждане от седмицата
Снимка: Istock

Астролозите са сигурни, че не само датата и месецът на раждане, но и денят на раждане от седмицата може да разкаже повече за даден човек. Още повече, че определена планета влияе на всеки ден.

ПОНЕДЕЛНИК

Хората, родени в първия ден от седмицата, са под егидата на Луната и имат черти на характера като нежност и чувствителност. Те оставят всичко да мине през сърцето им, състрадателни са и винаги са готови да помогнат на друг. На настроението им често влияе средата, в която са – ако е благоприятна, тогава те се чувстват добре, а ако не, тогава могат да бъдат много разстроени и притеснени. Ето защо родените в понеделник определено трябва да имат близки хора, които да ги подкрепят.

За тях също е важно да живеят в собствения си дом, в който ще инвестират цялата си положителна енергия. Тези хора едва ли някога ще се влюбят при пътувания – за тях няма нищо по-скъпо от стабилността и комфорта.

ВТОРНИК

Родените във втория ден от седмицата са под влиянието на Марс, който (независимо от пола) ги надарява с типични мъжки черти – смелост, целеустременост, логика. Тези хора не се страхуват от нищо. За тях резултатът е по-важен от пътя към него, така че правят всичко бързо, без да поглеждат назад и без да се притесняват и съобразяват с дреболии. Притежавайки остър език, те първо говорят и след това мислят.

Хората, които са родени във вторник се ръководят от мотото "Вземете всичко от живота" и са максималисти във всичко. В личния им живот е изключително важно да бъдат с най-добрия, според тях, партньор. Но е важно да се има предвид, че до тях трябва да бъде спокоен и търпелив човек.

СРЯДА

Родените в сряда са под закрилата на Меркурий и най-често остават млади в сърцето си до дълбока старост. Те не могат да си представят живота без движение и промяна. Държат на спонтанността, но и трудно вземат решения, когато са изправени пред избор. Искат около тях винаги да има хора, без общуване бързо се отегчават и дори стават унили. Срещи, промяна на стила, нови знания, пътуване – това е, което може да ги направи истински щастливи.

А какво се случва при родените в следващите дни, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
do 1 преди 3 години
"Сопред" значи "кот си платил такова ще получиш" - една камара гладни *** бълват неграмотно написани напълно безполени "новини" за да се замаже положенитето с тоталната цен зура и информационното затъмнение в тоя жълт сайт.