Какво ви очаква през седмицата, според звездите

Ето и астрологичната прогноза
14 сеп 2020 21:20, Дарена Найденова
4
Какво ви очаква през седмицата, според звездите
Снимка: pexels.com

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 14-20 септември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Марс, вашата планета-управител след първата десетдневка на септември ще навлезе в ретроградно движение. Още няколко дни след това в ретроградност ще са шест планети едновременно, което е ясен и недвусмислен знак за тактиката, която трябва да следвате, а тя е да не бързате. Придържайте се към познатата и рутинна работа. Не се хвърляйте към нови проекти само от единия ентусиазъм, без да сте ги обмислили в подробности. Направите ли го, ще станете заложници на собствените си грешки. По отношение на финансите е желателно да се ориентирате към разумни разходи. Трудно ще наваксате загубите, ако прекалите. Личният живот няма да ви изненада с нищо. Даже необвързаните ще предпочетат да запазят статуса си такъв, какъвто е.

Телец

Представителите на вашия знак са точно хората, които най-малко обичат да бързат и през септември ще са много доволни, защото обстоятелствата няма да ги принуждават да правят нещо, което не искат. Ще получат резултати от свършената до момента работа и то в материален еквивалент, а както се знае девизът на Телеца е „аз притежавам“, така че едва ли ще имат повод за оплакване. Безпредметно е да си поставяте амбициозни цели. Условията няма да са подходящи за реализацията им. Правете онова, което знаете и ще получите онова, което очаквате. Обмисляйте много внимателно предложенията за нова работа и не давайте съгласие, ако единствената екстра е по-високата заплата. Голяма част от останалите условия ще са неудовлетворителни. Новата любовна връзка, колкото и вълнуваща да ви изглежда ще е неустойчива и кратка. Помислете дали си заслужава да инвестирате емоции буквално в нищото.

Близнаци

Трудностите се преодоляват по-лесно, ако сте готови за тях и ги очаквате. Имайте си едно наум и запазете спокойствие в критични моменти. Решенията, взети разумно и без излишни емоции в повечето случаи се оказват правилни. Заемете се първоначално с недовършените проекти, които се е наложило да прекратите по обективни причини и преценете дали е възможно да напреднете с тях. След това подредете останалите по важност. Вероятно ще настъпи някакво разместване в приоритетите. Търсете начин за получаване на равномерни, макар и не особено големи, но сигурни приходи, а не за „бързо забогатяване“. Личните отношения често ще стигат до висок градус на напрежение. Мислете как да „успокоите топката“, а не как да се „измъкнете невредими от битката“.

Вижте какво очаква представителите на останалите зодии през седмицата в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очакват ви вечни мъки в Ада, ако продължавате да грешите в същия дух!