Какво е да имаш връзка с емоционална личност?

За тези хора романтиката е нещо съществено
25 сеп 2020 23:40, Михаела Лазарова
14
Какво е да имаш връзка с емоционална личност?
Снимка: Istock

В живота едни хора са емоционални, докато други не са чак толкова. Всеки преживява обединението с различна интензивност. За да имате връзка с емоционален човек е нещо, което може да ви сътрудничи, за да достигне до тяхната общност, за да се свържете, просто защото не ги разбирате или не желаете да ги опознаете.

Какво трябва да знаете за връзки с такава личност?

Те имат силни чувства

Сензитивните личности използват всичко на по-дълбоко ниво, особено емоциите в една връзка. Това ги кара да не крият своите използвания, дори в трудни моменти, да им дадете желание да разговаряте, да споделяте не само хубави, но и трудни моменти. Това означава, че винаги ще търсите поддръжка и разбиране на любимия човек.

Имам нужда от време за презареждане

Още нещо, което трябва да знаете за връщане с чувствителна личност е, че тя има нужда от време, в което да се презареди, да не прави нищо, да се отдаде на хобито си, дори да не комуникира с вас. Емоционалните хора искат да намерят чужди емоции и трябва да допълват вътрешните си ресурси. Дори една разходка в мола може да ги източници и да има нужда да си „започне“. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 3 години
Всички сме емоционални личности :), някой повече, други по-малко. Тея силно емоционалните са по-проблемни, предполагам това се опитваш да преведеш.
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българките никаква романтика не ги интересува, изключително студени и пресметливи същества. Добре че си намерих западнячка и се преродих.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Дори една разходка в мола може да ги източници и да има нужда да си започне."Абе вие четете ли какво публикувате?
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Основното при такива емоционални личности, е да съумеете да ги убедите да не страдат и преживяват за глупости и несъществени неща
4
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Засилената емоционалност е функция на тежко детство, липса на самочувствие и самооценка. Всъщност това е маската на слаби и страхливи хора, без реална преценка на обстоятелствата. Бреме е да се живее с подобен човек. Беля за себе си и за околните. Погледнете един латинос и един скандинавец. Две крайности, но аз лично предпочитам нордиката
3
2
 
2
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Ако има изобщо какво да вади Минко....
2
1
 
11
 
! Отговори
Pen преди 3 години
Майко мила, явно от пътя ги взимат тези ,които "пишат" статиите...... Все по-зле ставаме...
1
1
 
15
 
! Отговори
Edna преди 3 години
По-лош неграмотен превод не бях чела досега! Тая явно е била гладна като е писала и много е бързала! Мале-мале, какви простакеси се пишат преводачки...