Как да сте сигурни, че той си заслужава времето и емоциите?

Избягва ли един мъж неудобните въпроси, означава че избягва трудностите
30 сеп 2020 23:45, Михаела Лазарова
10
Как да сте сигурни, че той си заслужава времето и емоциите?
Снимка: Istock

Всяка личност е различна. Всеки партньор в живота ни също. Събираме парченцата и накрая от това, което сме събрали за него като впечатления, изживявания, спомени, правим извод дали той е свестен, добър, различен в хубавия смисъл на думата или обратното. Винаги има начин да разберете дали един мъж си заслужава времето и емоциите ви. Ето за какво да следите.

Добрият мъж никога няма да ви накара да се чувствате недостатъчно привлекателна за него, когато не сте с грим и прическа, когато качите някой друг килограм отгоре. Дори и да иска да ви сподели промяната във външността ви, той ще намери деликатен начин да го направи.

Няма да контролира личния ви живот, но няма да крие и своя. В една здравословна връзка няма нужда да криете нищо. В нея няма съмнения за лоялността на другия. Двамата партньори са открити, без да обмислят изневяра, вината за която след това да прехвърлят на другия.

Никога няма да ви обезсърчи. Още една положителна мъжка черта на характера, която отличава едни мъже от други е, подкрепата, готовност да изслуша идеите ви, дори и да му се струват трудно осъществими. Замислете се колко от вашите предишни партньори са вярвали във вашите способности и са демонстрирали, че се гордеят с вас.

 

Той ще разпознае стойността ви, без да се налага да я доказвате. Ще бъдете себе си и някак естествено той ще забележи колко специална сте. А най-хубавото е, че щом това се случи, ще намери начин да ви покаже колко ви цени.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


10
Още по темата: интимнолюбовни съвети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 5 преди 1 месец
Защо го казваш само по адрес на жените?
Наистина ли нямаш представа колко са мъжете, купени с парите на богати или само заможни жени, или са се продали заради връзките на бащите на момичета, в които не са влюбени? А в недалечното минало колко момци от провинцията надянаха брачния хомот само заради едното софийско жителство или заради това, че избраницата им е от семейство, силно по партийна линия? Или даже само заради това, че с малката си заплата не могат да плащат наем и да се хранят добре.
8
0
 
2
 
! Отговори
б преди 1 месец
Мъж, който не ви търси, а просто е искал публично да ви изиграе - не си заслужава емоциите.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма такива мъже!!!
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Живота е жесток. Аз съм мъж, който може да си позволи да купува, защото има какво да предложи. Мога да предложа както настояще, така и перспектива. Предлагам ги във вид на обещание. Обещавам 3 - 4 години и после сменям. Мъже като мене не се вързват да дават нещо различно от обещания за настояще и перспектива именно заради такива статии. Или по - скоро заради жени, способни да напишат и/или публикуват такива статии. Една жена трябва да е силно недоучила за да се вързва на такава статия...
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как така "си заслужава емоциите"??? Това не мога да го разбера... Как може един мъж да си заслужава емоциите? Една жена кога би си заслужавала емоциите? Какво трябва да направи за мен една жена, за да си заслужава емоциите? Ако една жена не си заслужава емоциите какво да правя с нея? Живота е брутален... Тази статия показва само, че с жените трябва да се отнасяме като със стока, защото те са това - купуваш, ползваш и хвърляш, когато ти омръзне.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заслужава ли си емоциите... Ако има емоции значи си заслужава. Стига емоциите да са от типа, дето носят удоволствие.
Освен ако не са театрални емоции - даряваш го с изкуствени емоции, а той те води до мола... Това само... може да го мисли, наистина ;))) И ся кво, всички ли станахте ***? Ами ще се отнасяме с вас като с ***. Ваш е избора.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Журналисти сте от години. Научете се да мислите. Още в заглавието има абсолютна безсмислица. Емоциите или ги има или ги няма. Не можеш да кажеш че си заслужава или не си заслужава емоциите. Ако беше заменила думичката "емоции" с отделено време, изразходвани ресурси, пропуснаи възможности, по би вървяло. Но тогава жената, която разсъждава така няма да е желана. Избираш: или си свестен човек с нормални човешки емоции или си евтин б о к л у к с мераци за злато. Трябва да го решиш от малка.
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Описанието отговаря на мазен евроджендъргей.
1
2
 
13
 
! Отговори
И не забравяй, че преди 1 месец
За да получиш, първо трябва да дадеш.
Това правило важи и за емоциите, уважението, съпричастността.
Но след като си дал(а) аванс, недей да наливаш още и още в каца без дъно. Няма ли ответна реакция, не си пилей времето с този човек, не си заслужава.