6 ползи от карането на кънки на лед

Вижте кои са те
25 дек 2020 22:15, Ивета Иванова
8
6 ползи от карането на кънки на лед
Снимка: Pixabay

 Зимният сезон е идеалното време за ходене на ледена пързалка, особено сега, когато заведенията, кината, музеите и фитнесите са затворени. На ледената пързалка може да се видите с приятели, да се забавлявате и да поддържате форма. Ето кои са ползите от карането на кънки на лед, според "healthfitnessrevolution.com".


Подобрява баланса и координацията
Карането на кънки на лед е забавен и добър начин да развива баланса и подобрява координацията на тялото си. Когато се опитвате да се пързаляте, вие се учите да пазите равновесие и да разчитате на себе си.

Подобрява гъвкавостта на ставите
Ако ставите ви пукат, когато ставате от сън, карането на кънки може да е идеалното упражнение за вас. Така се учите на бързи движения с краката и коленете ви стават по-силни. Ставите стават по-гъвкави.
 
Увеличава мускулната маса на краката
Когато карате на леда, вие се фокусирате върху движенията на краката. Това е чудесно упражнения за мускулите на краката. Така се трупа мускулна маса там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
бай Онзи преди 3 години
до Вуйчо ВаньоБлагодаря ти за откровението !Радвам се ако успея да разсмея поне един човек , а щом са цели 5 (ако не беше изтрит коментара лайковете сигурно щяха да са повече) , значи денят ми е успешен!Просто се подразних от безидейността и притоплянето на стари манджи от списвачите на сайта!Но "не стреляйте по пианиста - той толкова може"!
3
1
 
0
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
Пий си хапчетата и се моли дъщеря ти да си има родители дълго време, че някои нямат този късмет.
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Карането на кънки?Дъщеря ми обича да кара кънки.Дъщеря ми учи в елитна гимназия и играе волейбол. Сега заради животните от НОЩ стои вкъщи и не може да отиде на кънки, а волейбол играят онлайн. Смърт желая за всички нощаджии, за децата и внуците им, а също и за цялата гербаджийска хунта. Тежка и бавна смърт.
1
1
 
5
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
До 1Благодаря ти - разсмя ме братко ;)))