Вълча Луна - кои зодии ще усетят влиянието ѝ?

Ето прогнозата на звездите
28 яну 2021 19:20, Ивета Иванова
5
Вълча Луна - кои зодии ще усетят влиянието ѝ?
Снимка: Pexels

На 28 януари ще настъпи първото пълнолуние за годината. То ще бъде в знака на Лъв, а древните индианци са наричали пълнолунието през януари Вълча Луна. Енергията на това събитие е много силна и ще повлияе повече на някои от зодиите. Вижте кои са те, според "Bustle". 

Телец
 
Това събитие може да донесе известно напрежение в семейния живот на Телците. Дълбоки емоции от миналото, които тези зодии са потискали, сега ще излязат на повърхността. Телците се лутат между кариерата и семейния живот, домашните задължение. Ще трябва да проведат някои искерни разговори. Важно е да мислят повече за себе си, а не да поставят желанията на шефа, съквартиранта или партньора над собствените си. Да слушат сърцето си, да се грижат за себе си и своя комфорт.
 
Лъв
 
Това пълнолуние е в знака на Лъв, затова тези зодии ще го усетят най-силно. Сега е времето да блеснат - да покажат с какви креативни проекти са се захванали, да застанат отново под светлините на прожекторите и да смаят всички. Имат енергията и шанса да изразят себе си много добре и да впечатлят околните. Може да има известно напрежение и в любовния, и в професионалния им живот. Но, да не драматизират, а да бъдат себе си. Нека кажат това, което мислят и чувстват и да са по-спокойни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
11 преди 3 години
До Анонимен 1Аве, човек, сеа видях кви си ги надрънкал. Сериозно, върви се лекувай, защото другият вариант е някой путинист да тай сайдисвал.
3
0
 
3
 
! Отговори
11 преди 3 години
Ако още един път пуснете тва за вълчата луна - ще ви е за първи път. А знаците, дет ги зяпате на небето, изобщо не са там.
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ме отяхаз съм мравка зодия
1
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все пок на този ден на Вълча Луна вият путинистите излезли извън населеното място и стават върколаци,други лъскащu чекисти от КГБ със шлифери и бродят по селата и минути преди изгрев слънце се превръщат в нормални хора.Свързано е с култа към бог Путин Кремълски в времена когато млади ЩАЗИ агенти са принасяли в жертва на своя кръвожаден бог Ленин и според легендата Путин е успял да съхрани ритуала на Интернационала записвайки всички тайни в тефтер и го изнесъл в Рассия