Какво ни очаква с Марс в знака на Близнаци?

Това, което можем да направим е да бъдем упорити
10
Какво ни очаква с Марс в знака на Близнаци?
Снимка: Istock

На 3 март, Марс - планетата на действието и желанието, оставя знака на Телец, който е упорит и преминава в игривите Близнаци. Този транзит носи флиртуваща енергия. Когато Марс е в Близнаци, ние не сме привлечени от повърхностни взаимоотношения, а търсим някого, който да ни впечатли с интелект. Нараства и интелектуалното стимулиране.

Способността да се учиш от партньора и да водиш динамичен разговор. Неща, които стават още по-важни. Близнаците обичат провокиращите разговори, смислените диалози, така че когато Марс се премести в този знак, ние често сме по-развълнувани от нечий ум и интелектуално представяне, отколкото от външния му вид.

Във връзките, в които липсва добра комуникация, може да се зародят проблеми. Затова ще бъде важно да наблегнем на разговорите.

Марс ще се задържи в Близнаци до 23 април. През този период ще бъде важно да не стартираме прекалено много проекти, оставяйки всичко недовършено. Ако успеем да сме добре организирани, ще постигнем много.

Близнаците носят въздушна енергия, но Марс в този знак, сваля всичко на земята, което ще ни накара да предприемем осезаеми действия. Сега е подходящо време да отстояваме своите нужди и желания. Но това означава, че трябва да бъдем много внимателни и с думите в любовта и работата. Има вероятност, докато изразяваме своите чувства и нужди, да кажем неща в определени ситуации, за които ще съжаляваме на по-късен етап. Трябва да сме особено внимателни и на 23 март, когато Меркурий и Марс се изравняват.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


10
Още по темата: Марсзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
2
 
! Отговори
Бог да ви благослови преди 8 месеца
Бог да ви благослови
8
4
 
0
 
! Отговори
не сме зодии преди 8 месеца
не сме зодии
7
4
 
1
 
! Отговори
ние сме добре преди 8 месеца
ние сме добре
6
3
 
1
 
! Отговори
нямаме проблеми преди 8 месеца
нямаме проблеми
5
1
 
2
 
! Отговори
До номер 2 преди 8 месеца
Влияние на слънцето - климатични промени и магнитни бури, в зависимост от цикличността на слънчевата активност, влияние на луната - приливи (и вероятно, земетресения), влиянието на останалите планети е по сложно и по-слабо, като при външните планети се изразява с дългосрочни (по-дълги от една година) периодични събития и явления, а при вътрешните планети - краткосрочни.
4
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 8 месеца
Очаква ни каре и половина с Юпитер и полусекстил с Меркурий, Венера и Луната ще са в опозиция, а Сатурн и Слънцето ще са в съюз.Михаелче, взе ли вече наградата "Худини"?
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нас, нищо.За вас не знам.
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Стига с тези простотии.Никое едно дете не мисли нито за марс нито за юпитер или за някаква друга планета как му влияе и има перфекно здраве. Само болен човек може да мисли че планетите му влияят. Итината е да се радваш дори и да не се чустваш щастлив така ще се заредиш с позитивна енергия а тя позитивната енергия е градивна и лековита. Мисли позитивно
1
8
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 8 месеца
Румен Радев да ръси още глупости...