10 грешки на Девите в любовта

Прекалено придирчиви са
25 май 2021 22:40, Михаела Лазарова
20
10 грешки на Девите в любовта
Снимка: istock

Девата е земен знак и като такъв тя е разумна, надеждна като партньор и винаги силно привързана към половинката си. Девата е домошар. Тя ще направи всичко възможно партньорът ѝ да се чувства комфортно вкъщи. Връзките с Девите са смислени и изпълнени с топлота и грижовност. Представителите на зодия Дева са практически мислещи. Те са прагматици, които правят нещата по най-добрия начин след много премисляне.

Девите дават съвети, напътстват, помагат на любимите си хора, дават всичко от себе си, за да създадат добри условия за процъфтяване на семейните отношения. Те не се влюбват бързо. Имат нужда от време да опознаят човека до себе си и да преценят добре качествата му. Приемат насериозно ангажимента си в любовта и не биха подходили с необмислени крачки.

Девите обаче също допускат грешки в любовта и връзките. Ето какви са те.

1. Прекаляват с критиките.

Девите са една от най-критичните зодии в зодиака. Те са педантични към партньорите си и очакват от тях перфекционизъм подобен на техния. Когато не го получават, те правят постоянни забележки, като понякога са изключително груби. Със сигурност не го правят с лоши намерения. Просто подходът им е твърде агресивен. Изпитват трудности да разберат гледната точка на другия и настояват той да се съгласи с тях. Девите имат хаплив език, който може да наранява дълбоко.

2. Премислят всичко в любовта.

При Девите спонтанност в любовта почти не съществува. Като прагматици те се нуждаят от много време и премисляне на обстоятелствата, докато подарят сърцето си на някого. След като това стане се започва с ново премисляне на постъпките на половинката им, на бъдещите им планове, на това как си представят живота оттук нататък. Тази тяхна черта им пречи да се насладят на момента и да се отдадат на щастието.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 


20
Още от Ако щете - вярвайте
За какво е полезна какаовата вода?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Nai smesnata zodiya kazva se papull pise ot immeto na vsicki jivotni toe zodite wai wai