Сексът издава някои червени флагове - кои са?

За какво да следите по време на секс
22 юни 2021 23:00, Александър Попов
45
Сексът издава някои червени флагове - кои са?
Снимка: Pixabay

Сексът е много важен за връзката. Той е също толкова ценен показател за здравите отношения, колкото е и комуникацията. Да бъдете интимни с партньора си е важно, но е важно не просто да правите секс, а как го правите. Има неща, които може да ви се сторят странни по време на секс. Не ги отминавайте с лека ръка, защото те могат да са червени флагове, подсказващи за отношението на партньора ви към вас и връзката ви.
 
Сексът може да е истински показател за взаимоотношенията ви. Той може да подсказва каква е химията помежду ви, има ли я или не, дали партньорът ви държи на вас, интересували се как се чувствате, има ли сериозни намерения към връзката ви или просто си доставя нужното удоволствие.

Кои са червените флагове, на които да обърнете внимание по време на секс?

Той не отвръща на вашите нужди
 
Ако партньорът ви е егоист, който не мисли за вас, а само за себе си, това ще си проличи в секса. Егоистичното поведение и нагласа си личат във всяко едно действие на човек и показват неговата нужда да угажда единствено на своите интереси. Ако в секса той не се старае да ви даде онова, от което имате нужда, а изисква от вас, това е явен червен флаг, че партньорът ви е егоист и че надали има сериозни намерения към вас.
 
Отсъствие на зрителен контакт
 
Сексът е много интимен и уязвим акт. Той предполага възможно най-голяма близост между двама души. По начина, по който той ви гледа, можете да разберете как ви възприема, какво значите за него, дали е просто секс или е нещо по-дълбоко. Ако зрителен контакт отсъства напълно, това е много лош знак. Това може да означава, че човекът, с когото правите секс, изобщо не се интересува от вас като личност и че няма чувства към вас, само страст и сексуално желание.
 
Няма целувки
 
Целувките също са много важен показател за отношението на партньора ви към вас. Ако целувки липсват, това е индикатор за липса на чувства и желание за близост. Някой, който прави секс без дори да дари една целувка на половинката си, няма чувства и сериозни намерения. Той прави само секс и нищо повече. Запитайте се кога сте забелязали този червен флаг, колко време продължава и най-вече си отговорете бихте ли могли да продължите такава връзка, без да обсъдите проблема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 18"Сексът трае само 2 минути"- А какво правите втората минута и не ви ли писва??
27
5
 
3
 
! Отговори
Мара преди 2 години
Прочетох коментарите под статията и вече ми е ясно на колко много мъже им е достатъчна една надуваема кукла.
26
2
 
8
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 2 години
Той я гледаше с презрение,а тя го гледаше със отвращение и....пак не можеха да се наситят един на друг!!!
25
2
 
2
 
! Отговори
Гаро преди 2 години
Внимателен съм много,и изпълнявам всякакви желания на жените....но да не са по възрастни от 17год. А най незабравимите ми преживявания са когато се събирахме за групов секс!
24
6
 
12
 
! Отговори
orlin преди 2 години
Твърде много се надценяват мъжете. Кой преуморен от работа ,задръствания, kкредити,лоша храна, малко сън, липса на спорт, телевизия , компютри, мастурбация на хубаво порно..И този човек не му е да хубав и чувствен секс с жена с която вече го е правил.Отделно е пълно с несексуални мамини глезени синчета, за който секса не е нищо особено Всеки може да яде да си рови в телефона и да дере, не всеки може да направи любов и секс на ниво..
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да ви кажа, то не е само една поза дето се гледате в очи и се цункате. Има и такива в които няма как да стане.
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако имате две естествени по рождение дупки отдолу между краката, а ви ползва само за "Скрежко" (от г3а в устата), може да попитате "Що така, бе бачо Илия?"
21
5
 
11
 
! Отговори
Само болести от секс преди 2 години
Хламидии, Трипери, Сифилис и други екстри човек може да прихване. В град Пловдив там били най-много регистрирани болни от Сифилис, а тази болест беляза човек доживотно.
20
4
 
19
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Имам няколко съседки, като ме видят да се прибирам излизат по балконите голи и развяват байряци и пеят възрожденски песни.
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я, тази статия не е от Михаела? Не вярвам. Или просто Сашко е решил да я подпише с истинското си име, а не с псевдоним
18
1
 
17
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 2 години
Стана ли ви зелето? Моето се вмириса и вони!
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо пише ТОЙ, а не тя или тя/той? Само мъжете ли правят така и защо те са различни от жените?Сексити.
16
1
 
25
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Таа хамалогия е за младите !
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЛЕГНУВАЙТЕ
14
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даниеелеее! Женоряяяяя! Толкова ти бешеее! Събираме се с приятелче тара и ще ти надраскаме Локо ПЛД и на ковчега!! !
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аа вий бес секс че Мноо са въдите и нема кой да ва рани вечи
12
1
 
13
 
! Отговори
До Османлията преди 2 години
Ох, наистина е тежка съдбата ти човече!
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Саше, бате, не те ли хваща срам да се подписваш под тия простотии, направи нещо по въпроса, докато си млад, след още някоя годинка ще е късно
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антре Ко това яде ли се пие ли се ,..
9
3
 
20
 
! Отговори
Rocco преди 2 години
От тенденцозно написаната статия става ясно,че опитна съблазнителка е претърпяла злополучна вечер. Не всеки млад мъж може да бъде омотан в мрежите на дамата ловец! Не я гледал в очите, не сменял позите, гледал си часовника..Явно на момчето не му е било интересно или е бил принуден..или пък пиян.Вината не е в него.Това със секса се прави само когато има взаимно привличане. А сега на психоложката която ви подвежда с тази статия ще поставя оценка слаб две по Сексология!