Ретрограден Нептун - какво да очаква всяка зодия?

Вижте прогноза за периода
2 юли 2021 17:45, Ивета Иванова
2
Ретрограден Нептун - какво да очаква всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Нептун ще бъде ретрограден в Риби от 25-и юни до 1-и декември. Това означава, че сега е времето да махнем розовите очила и да погледнем реално над нещата. Нептун е планетата на фантазиите, мечтите и вдъхновението и е в емоционалния знак на Риби, което значи и че сега е идеалното време да сме по-артистични. Ето какво очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

Овен
 
Ще осъзнаят, че въображението им всъщност няма никаква връзка с реалността и понякога са прекалено мечтателни. Да позволят на Ретроградния Нептун да им покаже как да изградят отново подсъзнанието и фантазиите си, за да стане животът им по-лесен.
 
Телец
 
През периода може да осъцнаят, че някои от организациите, каузите и социалните клики, с които се свързват, всъщност не отразяват истинските им ценности. Нека прекарват повече време с хора, които вадят най-доброто от тях.
 
Близнаци
 
Близнаците ще забележат, че повече мечтаят и си фантазират за целите си, а реално не полагат толкова усилия, за да постигнат успеха, който искат. Да спрат да позволяват на негативните мисли да застават на пътя им и да пречат на работната им етика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
123 преди 2 години
В кой век сме , за да вярвате / пишете за тези астро тъпни?!Кеф ти Карл Сейгън, кеф ти Нийл Деграс Тайсън.
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно нищо.