15 признака, че връзката ви се нуждае от поправка

Партньорът ви никога не ви връща услуги
29 юли 2021 23:00, Михаела Лазарова
4
15 признака, че връзката ви се нуждае от поправка
Снимка: Istock

Щастието е в баланса. Възходи и падения. Разочарования и поводи за радост. Така е и във връзките. Няма как животът всеки ден да е безоблачен. След лошото трябва винаги да идва добро. Ако обаче връзката ви е небалансирана, редуването на тези периоди започва да се помрачава. Моментите на разочарование, нещастие и трудно съжителство започват да взимат превес.

Небалансираната връзка започва да тежи. Тя превръща любовта в изпитание и борба, от която произтича само още повече напрежение. Щастието остава някъде в миналото или просто на заден план. То се превръща в нещо, за което мечтаете, а не нещо, заради което си струва да сте все още заедно.

Липсата на баланс във връзката има много последици. То започва да се натрупва и да води до недоволство от всичко между вас, от живота въобще. Постепенно се появяват тревожност, депресия, липса на желание за каквото и да е.

Небалансираната динамика във връзката в много случаи е поправима, стига да има добра комуникация, разбиране и желание за работа в посока оправяне на отношенията.

Кои са признаците, че живеете в небалансирана връзка?

1. Партньорът ви има нужда от постоянно напомняне за важни неща за връзката ви и за вас.

2. Той не отстъпва.

3. Винаги се чувствате изморени и изтощени.

4. Той бяга, когато нещата станат трудни, появят се проблеми за решаване или вие се опитате да говорите с него.

5. Струпва ви се много стрес. Чувствате се тревожни и неспокойни.

6. Предпочитате да се обадите на приятел вместо на половинката си, за да споделите нещо.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
7
 
! Отговори
Важен критерий преди 1 месец
Да можеш не само да комуникираш, но и да си мълчиш, когато си с някого, без това да те кара да се чувстваш напрегнат, отегчен или виновен. Ако сте постигнали това, значи връзката ви е истинска, вие сте се намерили, свикнали сте един с друг като две половинки на едно цяло и ви е добре да сте заедно. Това важи не само за съпружеските отношения и неженените интимни двойки, а и за обикновените приятелства между хората.