13 признака, че връзката ви е силна

Вие сте най-добри приятели
25 авг 2021 00:00, Михаела Лазарова
3
13 признака, че връзката ви е силна
Снимка: Istock

Някои двойки са силни, защото са като отбор – мислят и действат заедно. Партньорите в такива двойки са като един човек или като двама, които се допълват, изваждайки най-доброто от себе си и от другия.

Когато става въпрос за силна двойка, това е начин на мислене. Партньорите в силните двойки са като съотборници. За тях няма „аз“, има само „ние“. Това е най-здравата основа, на която стъпват отношенията.

Партньорите в силните двойки са също толкова харизматични и обаятелни заедно, колкото и поотделно. Те са едновременно индивидуалисти и съвършени партньори като двойка. Не зависят един от друг и от чувствата си. Не са вкопчени един в друг сякаш светът ще спре да се върти, ако не са заедно. Но и не са прекалено независими, защото иначе не биха били никаква двойка, а нещо, наподобяващо бизнес партньори или съквартиранти.

Силната двойка е двойка, в която партньорите са уверени заедно и самоуверени поотделно. Те осъзнават своята стойност. Обединяват се във връзка, не за да доминират един над друг, а да доминират заедно над живота, борейки се с предизвикателствата му.

Кои са отличителните черти на силните двойки? Принадлежите ли към тях?

1. Хората в силна връзка се чувстват като че показват най-доброто от себе си, когато са заедно.

2. Преследват целите си заедно.

3. Съсредоточават се върху нещата, които харесват у партньора си, не върху неговите недостатъци.

4. В силната връзка партньорът ви е приоритет.

5. Чувствате се благодарни, че имате такъв партньор до себе си.

6. Подкрепяте се в индивидуалните си цели.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


3
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Глупости, това е обсесия! Да ти е най-добър приятел, да тренирате заедно, да правите всичко заедно.....бъррр а кога човек да има време да прекарва сам със себе си?! Партньора си е партньор, но това не би наличието или липсата му не би трябвало да ти променя живота по никакъв начин.
1
2
 
6
 
! Отговори
По-друго мнение преди 4 седмици
Виждате в лицето на другия верен съюзник; боли ви, когато той бива ощетен, оскърбен или пренебрегнат; сексът ви продължава да е добър; ако имате и общо дете/деца, това заздравява връзката още повече - същото важи и за общите интереси. Недостатъците му обаче не бива да пренебрегвате. Няма човек без недостатъци. Когато знаете недостатъците на партньора/партньорката, вие се съобразявате с тях. Щом можете да ги изтърпите и приемете, значи връзката е наистина силна.