Якета за есента: Кои модели са модерни?

Тенденции за сезона
18 окт 2021 18:50, Иванка Гъркова
0
Якета за есента: Кои модели са модерни?
Снимка: Istockphoto

Златната есен е вече при нас! Освен че е пълна с толкова топли багри, носи със себе си и по-студено време. А за хладните утрини и ветровитите дни ни трябва нещо по-дебело на гърба, на което да разчитаме. И понеже често ни се налага да избираме между по-практичното и модерното в гардероба, време е за нови находки.

Наред с любимото есенно яке, което носите за пореден сезон, е хубаво да си вземете друго, като изберете из актуалните за 2021 модели. Като се има предвид, че пандемията продължава и всеки залага на удобството, трябва да знаете, че спортните са за предпочитане пред елегантните. След модните седмици в Милано и Париж едно е ясно – пуферите или по-обемните якета – капитонирани или не, ще се носят и тази есен.

Според Сузи Чонг, която има своя марка пуловери, тенденциите при якетата тази есен са доста еклектични. Тя обяснява пред TZR, че се очаква наслояването все още да е актуално, като наред с него, ще виждаме из магазините парчета от различна текстура, много пъстри цветове и разнообразие от принтове. По думите ѝ, хората разчитат на комфорта при дрехите, но това не означава да станат небрежни към външния си вид.

„Духът на 90-те изглежда присъства този сезон“, казва от своя страна Стайн Гоя, добавяйки, че харесва съчетанието между грънч и малко блясък, които променят сивото ежедневие.

Какви модели якета са актуални?

Тези модели приличат много на някой юрган или покривка, ушити чрез техниката квилинг, които почти всеки възрастен човек има у дома. Тъй като са ватирани, те са чудесното решение за хладната есен, като могат да се закопчават с копчета или пък с цип по средата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: модаесенна мода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари