Бретон тип гърло на бутилка - тренд за 2022 г.

Хит в прическите
Обновена: 3 яну 2022 20:57 | 3 яну 2022 20:55, Ивета Иванова
18
Бретон тип гърло на бутилка - тренд за 2022 г.
Снимка: Pixabay

Новата година е тук и с нея идват нови тенденции в света на прическите.

Обикновено гърлото на бутилката не се свързва с тенденциите за красота, но тази година няма да е така. Ще има едно изключение - през 2022 г. на мода ще са прическите, и по-специално бретоните, във форма на гърло на бутилка. Това твърди фризьорът на знаменитости Том Смит. Според него, бретоните тип гърло на бутилка ще бъдат забелязвани навсякъде в следващите 12 месеца, пишат от "Pop Sugar".
 
Както става ясно, ще е модерно да си оставим бретон и този бретон да е вдъхновен от формата на гърлото на бутилката. Това означава, че бретонът не е в статична хоризонтална линия.
 
Той стига до малко под очите като се извива на една страна към едната буза. Дори може да напомня на формата на буквата С.
Хубаво е, че тази прическа е подходяща и за хора, които не обичат бретон и които не се осмеляват да си направят. Това не е традиционният къс бретон, а е по-дълъг, което значи, че ще може да го разделяте и захващате с фиби и шноли, когато искате друга визия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: красотакосабретон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
5
 
! Отговори
1-н преди 2 години
Деколтето е важно, а не бретона...
13
3
 
5
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 12 - Шегувам се, де, всички знаят че Исуската е джуркал вино и че не е бил назорей защото те не пият. In vino veritas, in aqua sanitas - Виното е истината, водата е разума. Или иначе казано пиянката си разкрива ДУШАТА (Spirit, спирт, дух) divine, de wine - божествен от вино. С по-прости думи Библията чисто и просто е първия писмено документиран ергенски запой. Всички имат душа, ама малко са духовити.
12
1
 
3
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 12 - Хахаха. Между другото като заговорихме за прически и Исус е интересно да се спомене, че с дълга коса по онова време в онзи регион са се разхождали единствено хора приели назорейството като те дори не се решат и оставят косата им да се заплете в дредове. И сега идва момента да се замислим Исус назорей ли е бил и ако да то тогава къде са му дредовете, а ако не защо не е с къса коса и кой за бога е тоя дето ни го пробутват на иконите?! ;}
11
1
 
3
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
Брех, таз па 11 какво се е разпищяла. От бретон го обърна на ковид, хахаха. Ти ако си толкоз широкоскроена миличка щеше да реагираш със сарказъм, а не да ни караш да се гледаме в огледалата. Не забравяй, че съществуват поне 4-5 основни вида прическа и че колкото и да цвилиш в полза на бретона нема да впечатлиш повече от 15% от населението на планетата.
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За ИСУС НЯМА прически няма лице. Има ДУША! Вашият Бог на това ли ви учи? Или вие на Коледа само ядете щото не знаете какъв празник е а го имате за ядене - консуматори материални невежи същества. Тялото умира. Тялото е с което си служи душата. Душата е най красивото нещо което което съществува защото е Любов. Вие в човешките си съзнания не сте това което сте. Имате много животи да учите уроците да плащате грехоете си затова са болестите ви от вашите грешки. Продължавайте и ще страдате.
9
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименБретона е класка и стил.Не отива на всяка жена трябва да имаш правилни черти и чело. А ти си някакъв или някаква глупачка просто тъпо невежа смотана гадна противна отвратителна мразеща себе си а душата ти е замърсена. Отвратена съм от такива гадове като вас.Които не само нямат вкус стил ами са прости *** ограничени елементарни същества. Вижте се в огледалото на какво мязате тогава говорете за стил мода и красота. ***!Добре че е ковид измамата да се разбере колко невежи сте хора
8
0
 
13
 
! Отговори
anonymous преди 2 години
Колкото и да се мъча да си представя бретон тип гърло на бутилка,нещо не ми се получава.Явно за да стане първо трябва да се изпие тази бутилка,иначе не става.Много *** сравнения понякога се дават.
7
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма по-грозни женски прически от бретоните. Хич да не слушат фризьорите колко е било модерно или красиво.
6
0
 
13
 
! Отговори
Булонка преди 2 години
Бретон тип - фризьорката ми има артрит.
5
5
 
15
 
! Отговори
До До 1 преди 2 години
Глупости, основното нещо от което се интересуват повечето жени е мъжа да бъде финансово красив, пък дали е с плосък корем или със шкембе- няма особено значение!
4
2
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
ми то същото важи и за мъжете. Мерси.
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След бутилка всеки бретон е готин!
2
2
 
10
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 години
Гърлото се свързва с "Омикрон" и "Лъвов мост".
1
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка прическа е красива на красива жена. Цоцолани, лежащи пред печките не са сред тях и няма да бъдат. Мерси.