6 хита в чантите за 2022 г.

Вижте кои са те
6 яну 2022 17:37, Ивета Иванова
9
6 хита в чантите за 2022 г.
Снимка: Pexels

 Новата 2022 година дойде и е добре да помислим с какви аксесоари да се снабдим. Чанатата е много важна част от нашата визия през всички сезони и сега на хоризонта се появяват нови тенденции. Ето с кои чанти ще сте най-модерни презгодината, според американския "Cosmopolitan".

Чанти кофи
 
Скъсайте с традицията! Тази година на мода са чантите със странни и необичайни форми. Например, продълговатите чанти, които напомнят формата на кофите за поливане или кошчета за боклук. Чантите, оформени като правоъгълници или кръгли кофи ще са навсякъде през годината. С тях правите истинско впечатление и се забелязвате. Те са много стилни.

Мини чанти
 
Малките чанти са на мода от 2-3 години. Сега те остават хит, като става дума за наистина миниатюрни чанти, подобни на тези на куклите. Те са идеални за партита и официални събития. Приличат на малки портмонета, в които може да съберете само парите, телефона и червилото. Избирайте малки чанти с блясък и брокат.
 
Чанти луна
 
Чантите във форма на луна/полумесец станаха хит още преди 2 години. Те продължават да са актуални и непременно трябва да се сдобиете с такъв тип чанта. Тя отново е в причудлива форма и няма как да останете незабелязани с нея. Много е стилна, издава, че сте мистериозна и фатална жена. Подходяща за официални събития и разходки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: модачантитенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
така преди 2 години
се разделяме
3
0
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Голяма, кожена чанта пълна с 10 млн. долара - си е вечен хит...
2
0
 
7
 
! Отговори
Така е преди 2 години
Всяка къща е задръстена от "парцалчета" , чантички, джунджурийки. Някои са и красиви, и качествени. С креативност можем да ги променим и направим актуални. Тая вещомания също ни затормозява живота. Без да се усетим поддаваме на внушения кое било модерно, кое било хит, без кое направо животът ни е "невъзможен". :)
1
0
 
4
 
! Отговори
Lina преди 2 години
" Чанти - кофи?"