Как да спрете да избирате грешните партньори?

Не игнорирайте червените флагове
19 май 2022 23:00, Михаела Лазарова
14
Как да спрете да избирате грешните партньори?
Снимка: Istock

След всяка провалена връзка си казвате, че следващият път ще е различно. След като намерите подходящ партньор, в когото се влюбвате, нещата започват да се оказват също толкова катастрофални, както в предишните ви отношения. Започвате да се чудите дали някога ще бъдете щастливи, дали изобщо някога ще попаднете на подходящия партньор и дали ще спрете да се лъжете.

Всичко зависи от вас. Наистина е вярно, че съдбата определя кого ще срещнете в живота си, но вие сте тези, които определят към какви личности да клони сърцето ви. Ако ви се струва, че досегашният ви опит подсказва, че избирате неподходящи партньори, със сигурност това е така.

Когато многократно избираме партньори, които се оказват все неподходящи за нас е време да погледнем съвсем честно навътре в себе си и да си отговорим на някои въпроси. Когато признаете пред себе си, че правите грешни избори в любовта, ще ви е по-лесно да последвате някои нови критерии при избора на партньор. Те може би ще ви помогнат да направите правилния избор следващия път.

1. Знайте какво точно искате.

Както умеете да определяте какви дрехи да носите, каква кола да карате и в какво жилище да живеете, така трябва да изградите и вкус към връзките. Ако досега все си падате по лоши момчета, въпреки че знаете колко неподходящи могат да бъдат те за вас, време е да промените погледа си. Насочете го и към други типажи мъже. Помислете какво точно искате да ви се случи в бъдещето. Изяснете целите си. Това ще ви помогне да избистрите и концепцията за типаж мъже, които биха се вместили в изпълнението на мечтите ви в любовта и личния живот.

2. Вгледайте се внимателно в миналото си.

Този болезнен метод всъщност помага много да изясните от какво имате нужда и къде грешите. Направете подробен анализ на предишните си връзки и партньори. Опитайте се да откриете общите черти между тях. Потърсете и собствените си грешки. Анализирайте поведението си. Признайте пред себе си къде сте сгрешили и се опитайте да направите стратегия за промяна на самите себе си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
4
 
! Отговори
Съвет за дамите преди 1 година
Почне ли да иска все в дпто веднага го разкарвайте.
8
4
 
3
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Могу лесну дигате краката .Мажо ви смята за лесна . Бързо ви се насища и бега от вас !
7
1
 
2
 
! Отговори
Нереза преди 1 година
Не става, once go black never go back
6
0
 
2
 
! Отговори
Сърбогъзова преди 1 година
Мене питайте как. Ами не става.
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нямам такива проблеми , не съм имал нито една връзка и ми е супер.
4
5
 
4
 
! Отговори
Програмиста преди 1 година
Нещо ти облъчва мозъка кашпировски
3
0
 
10
 
! Отговори
Баба Пена от моста преди 1 година
Ай ся, ако гледате в миналото ще мислите повече за бъдещето а най-си е хубаво настоящето! Не пропускайте,че на дърти години ще давате ама никой няма да иска...
2
0
 
8
 
! Отговори
Е преди 1 година
Там има опашка от италиански графове
1
0
 
16
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Търся стара реститутка ама всички са заети :)))