Каква е любовта между Рак и Скорпион?

Скорпионът е един от най-сексуалните зодиакални знаци
3
Каква е любовта между Рак и Скорпион?
Снимка: Istock

В астрологията водните знаци са Рак, Риби и Скорпион. Но днес обръщаме внимание на това дали е възможна връзка между Рак и Скорпион? Раците често са критикувани, че са твърде емоционални и чувствителни, докато Скорпионът има репутацията на интензивен, сексуален или дори притежателен.

Връзката между двама души с тези личностни черти би била трудна, но всичко е различно когато става въпрос за връзката Рак-Скорпион. Съвместимостта Рак и Скорпион показва защо тази двойка водни знаци е невероятно съвпадение, което рядко се случва.

В астрологията тази връзка се нарича аспект на тригон. Това означава, че два знака са на 120 градуса един от друг на зодиакалното колело и в хармоничен поток един с друг. Когато знаците на един и същи елемент се съберат, обикновено им е лесно да се разбират, тъй като говорят един и същ език. Елементите в астрологията са ключови, когато говорим за съвместимост.

Ракът и Скорпионът са водни знаци, те са склонни да бъдат чувствителни, в унисон с емоциите си и емпатични. Когато става въпрос за любовни взаимоотношения, те жадуват за емоционална връзка, в която да могат да покажат своята уязвимост.

Дори когато си мълчат, помежду им може да има дълбоко емоционално разбиране. Но твърде много емоции могат да попречат в определени ситуации.

В спалнята тези два водни знака са магнетично привлечени един към друг. Ракът е привлечен от дълбочината, сексуалността и силата на Скорпиона, докато Скорпионът оценява грижовната природа на Раците, както и нуждата им от уединение. И за двата зодиакални знака силната емоционална връзка с партньора е от ключово значение за постигането на най-удовлетворяващо сексуално изживяване.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Православен преди 1 година
Най-хубавата - aнaлна :)
1
2
 
2
 
! Отговори
тъй де преди 1 година
На този въпрос най-добре може да отговорят Глория и Илия Загоров.