Красива коса: Тайните на Деми Мур

Звездата разкрива как се грижи за прическата и косата си
9
Красива коса: Тайните на Деми Мур
Снимка: Getty Images

 Поддържането на здрава, хидратирана и подхранена коса е една от най-трудните ни задачи. Внимателно пресмятаме кога трябва да я мием, как това да съвпадне с всичките ни планове, как да се предпазим от допълнително изпотяване в залата или в най-горещите дни, както и как да не мием косата си всеки ден, когато сме на морска почивка. 

 
Чували сме, че витамините и добавките помагат, но понякога и те не вършат чудеса. От друга страна пък, лекари казват, че най-важното е начинът по който се храним, като правилната диета ще ни спаси от добавянето на излишни хапчета към рутината си. Разбира се, точните козметични продукти също са от изключителна важност, като при тях трябва да се вземе предвид типът на косата, какви резултати искате да постигнете, колко изтощени са кичурите ви и дали се боядисвате. 
 
Когато към всичко това добавим и натоварения начин на живот, грижата за семейство и домакинство, поддържането на социални контакти и ходенето на тренировки, вниманието към косата остава някъде в края на класацията. А не бива. Като човек, който познава много добре забързания начин на живот, Деми Мур споделя своите тайни за красиви кичури и защо никога не би отрязала отново косата си. 
 
Гледайки напред към 60-ия си рожден ден през ноември, актрисата, която наскоро пусна и колекция бански, говори пред списание People относно дългата си и блестяща коса, която е повод за завиждане от дълго време. Мур признава, че е преди е била истински хамелеон относно прически, но вече се харесва само с дълга коса и смята да не я подрязва. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: деми мур
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са екстеншъни.
4
1
 
5
 
! Отговори
На тези години преди 1 година
Освен косата,кво друго да и харесаш.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тайната е че гъркинче те почти всички имат хубав косъм
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тайната й е млади гаджета!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази я има млада чисто гола в плейбой от 80-те години с кате ричка. Страшна е била. Не че сега е грозна но младото си е младо.