6 тенденции за маникюр в червено

Какво ще бъде модерно с класическия цвят?
2
6 тенденции за маникюр в червено
Снимка: Istockphoto

Подобно на червеното червило, пурпурните нокти никога няма да излязат от мода. Гланцовият червен маникюр надхвърля бариерата на сезоните, формата и дължината на ноктите. 

Въпреки това, ако вашият любим лъскав червен маникюр изглежда малко скучен, когато се лакирате у дома, време е да разнообразните малко нещата. Независимо дали искате да добавите повече блясък, или да се насочите към минималистичен дизайн, има безброй начини да издигнете червения си маникюр на следващото ниво, благодарение на някои от вдъхновенията в социалните мрежи. 
 
Хубавото на червения цвят е, че е подходящ за всякакви поводи и изглежда чудесно с широка гама цветни тоалети за лятото. Освен това, е елегантен начин да подобрите външния си вид, независимо дали ще го поставите върху цялата нокътна плочка, на половината или само на върха. 
 
Летен маникюр - 6 лесни идеи с червен цвят

Негативно пространство

Негативното пространство се превърна в един от задължителните маникюри през последните години. Дизайнът се характеризира с лакиране на определени части от нокътя, като другите се оставят в неутрален цвят. В началото може да ви звучи като френски стил, но тук не се оцветяват само върховете, а по-голяма част от нокътната плочка. 
За идеята с червен цвят, може да изпробвате предложението на маникюристката Мей Рейес, която включва триъгълни форми през които преминава права бяла линия. Получава се нещо като мини завеса на нокътя, която изглежда доста красиво, свежо и различно от другите дизайни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: маникюрнокти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Червеният маникюр си е класика. Разни други в жълто и синьо не струват. Циркаджийски шарении.
1
5
 
0
 
! Отговори
Redarmy преди 1 година
Само за комунистки и руски шпионки.