Зодиите, които си правят експерименти

Ето кои са те
16 авг 2022 22:34, Ивета Иванова
6
Зодиите, които си правят експерименти
Снимка: Pexels/Pavel Danilyuk

Тези зодии са приключенци, смели и са доста любознателни. Те обичат тръпката, да пробват нови неща, не стоят на едно място, интелигентни са и си позволяват да експериментират. Любопитни са, изследват нещата и не искат да правят всичко по стария начин. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Стрелец
 
Стрелците обичат да изследват и да опитват нови неща. Те мразят рутината, да се придържат към едно и също нещо, ежедневието им да е еднакво - това им се струва много скучно и монотонно. Харесва им да излизат, да научават нови неща, да изследват света около себе си, да ходят на приключения, да намират различен тип забавления. Вярват, че трябва да живеят за мига, да опитват от всичко и да се наслаждават на всяка минута.
 
Близнаци
 
Тези зодии са отворени към света и са доста умни и любознателни. Подобно на Стрелците, постоянно искат да опитват нови неща и да ходят на различни места. Еднообразието ги отегчава. Те са палави и игриви, не търпят скуката. Изключително социални са, общуват с много хора и държат да се запознават с различни хора. Създават приятелства, където и да отидат. Харесва им да са в движение, не понасят да стоят на едно място.
 

6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще експериментирам с таз девойка с картонената шапчица. Върху себе си ще експериментирам и никой не мож ме спре!
3
0
 
2
 
! Отговори
ЧРД преди 1 месец
С мацето на снимката искам да експериментирам, дето има рожден ден!
2
1
 
6
 
! Отговори
Несмезодий преди 1 месец
Да, а някои зодии имат напълно оборудвана микробиологична лаборатория в мазето, където си правят експерименти с киселото зеле.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Простотии на корем.