»збираме най-добрите ресторанти, барове и клубове в —офи€ и ѕловдив

«а осма поредна година Go Guide номинира, а публиката гласува в Go Food&Drink Awards
1
»збираме най-добрите ресторанти, барове и клубове в —офи€ и ѕловдив

22 категории и 141 заведени€, които се бор€т за титлата „Ќай-добър“ – осмите Go Guide Food&Drink Awards приканват публиката да гласува за любимите си места до 16 февруари. «а поредна година Go Guide приема за сво€ миси€ възможността да номинира отличилите се през 2022 година места, които изпъкват с творени€, концепции и визи€. ќтговорността да избере най-добрите сред т€х се пада на публиката – защото именно нейното мнение е най-€рката следа, ко€то остава в безкрайната върволица от вкусове.

ѕрез ц€лата година меди€та изследва и сподел€ на страниците си вкусните истории на софийските и пловдивските заведени€, пресъздадени в менюта. √одишните награди са кулминаци€та на това търсене, което отвежда до ресторантите и баровете, промен€щи с работата си гастро картата на страната и утвърждаващи най-добрите практики.

ѕо добра традици€ и тази година гласуването става на awards.goguide.bg. ‘уудитата, които искат да подкреп€т номинираните места, тр€бва да отбележат вот във вс€ка една категори€, за да се отчете гласът им. “ака заведени€та имат равен шанс за успех, без значение от поредността на категори€та, в ко€то се намират, а потребителите получават обширен поглед към всички детайли от гол€мата картина, рисуваща градската гастро карта.

ѕрез 2023 за осми път Go Guide Food & Drink Awards ще бъдат отпразнувани заедно с всички номинирани, при€тели, партньори и съмишленици на меди€та. ÷енните статуетки ще бъдат връчени на 23 февруари, като церемони€та може да бъде гледана на живо във Facebook страницата на Go Guide. ѕобедителите ще бъдат об€вени както на сайта – goguide.bg, така и в мартенски€ брой на списанието.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


1
ќще по темата: Go Guide FoodDrink Awards
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари