Тенденции в маникюрите за пролетта

Ето кои са те
24 мар 2023 17:37, Ивета Иванова
0
Тенденции в маникюрите за пролетта
Снимка: iStock/Aleksandr Rychagov

Пролетта настъпи, което значи, че е време за промяна и свежи идеи. Ще прекарваме все повече време навън с близки и приятели, и е хубаво да блеснем с ефектен маникюр. Какви са тенденциите при него през топлия сезон? Вижте съветите на американския "Cosmopolitan".

Кобалтово синьо
 
Вече стана ясно, че този цвят ще е голям хит за дрехите и аксесоарите през пролетта. Това се пренася и върху ноктите. Изчистен маникюр в кобалтово синьо е идеален вариант за сезона. Цветът не е нито прекалено светъл, нито прекалено тъмен - забелязвате се с него, но не е крещящ. Освен това, този изчистен и по-семпъл маникюр е прекрасен вариант за официални събития.

Флорални нокти
 
Това е нещо очевидно. Пролетта се свързва с цветята, събуждането на природата, красивите градинки, пълни с разлистени дръвчета и цветчета. Бъдете в тон със сезона и заложете на класиката за него - флорален маникюр. Наблегнете на нежните, изтънчени дизайни. Нека се използват светли цветове - бебешко синьо, светлорозово, ментово зелено, бледожълто, бледолилаво и т.н. Цветята да са фини и старателно изрисувани. Така постигате страхотна ретро визия.

Светлозелено
 
Зеленият цвят е хит още от есента на 2021 г. и скоро това няма да се промени. През студените месеци залагаме на по-тъмните му нюанси, но сега е ред на светлозеленото. Така отново сте в тон с природата навън - разлистените дървета, младата тревна покривка и т.н. Освен това, световните дизайнери вече споделиха, че зеленото лайм ще е хит за дрехите през пролетта. Комбинирайте такива тоалети с маникюр в електриково зелено. Той стои много свежо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари