Зодиите с най-здравословни връзки

Вижте кои са те
7 апр 2023 19:53, Ивета Иванова
5
Зодиите с най-здравословни връзки
Снимка: iStock/Serhii Ivashchuk

На тези зодии просто им е писано да имат хубава връзка. Те знаят как да изградят здрави, стабилни, сериозни и здравословни отношения, дори без да полагат чак толкова много усилия. Просто са родени, за да са обвързани и да се грижат за любимия човек. Имат чудесни качества. Ето кои са те, според "Times of India".

Телец
 
Те са лоялни и на тях може да се разчита, което ги прави страхотни партньори във всичко - любовна връзка, работа, приятелство. Освен това, Телците са много търпеливи, упорити и постоянни. Това им помага да се справят, когато във връзката има проблеми и предизвикателства. Ценят комфорта и сигурността, затова копнеят за продължителна и здрава връзка. Създават стабилна основа, мирна среда и много държат на половинката.

Рак
 
Раците са познати с това, че са много емоционални и чувствителни зодии. Те съчувстват на другите, състрадателни са, поставят се на тяхно място и затова създават дълбоки връзки. Тези зодии са сред най-грижовните, обичат да глезят партньора си и наистина защитават, пазят близките си. Всичко това им позволява да създадат здравословна и сериозна връзка. Те ви оказват подкрепа, даряват ви с любов и грижа. Много държат на доверието и интимността.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Във втория случай преди 1 година
семейство лакоми интриганти си бяха набелязали перспективен млад мъж сред близките приятели на техен роднина. Няма да разказвам как ловко използваха периода, през който приятелката на набелязания беше в чужбина за няколко месеца. Приятелка, с която той имаше връзка от 5 години! Не е за вярване как тези уж интелигентни хора скроиха най-стария номер на света - ниската им и дебела щерка да направи купон, да го напие и да се пъхне при него под одеяло, а родителите й уж неочаквано да се приберат.
3
1
 
2
 
! Отговори
Пояснявам коментар 3 преди 1 година
В първия случай интригантът беше завистлив уж-приятел, момче от село, израснало без баща, което по меркантилни подбуди успя да влезе под кожата на сина на един от шефовете и дори му стана нещо като ментор. След като шефът ни почина, успя да надмине сина му в кариерното развитие, пак чрез интриги. Това нямаше да стане, ако бившата приятелка на синчето му беше станала съпруга. Беше умна и от много влиятелно семейство. Селянчето е преценило, че ще му пречи да манипулира наивното шефско синче.
2
1
 
1
 
! Отговори
Има нещо вярно преди 1 година
Но познавам двама "Везни", които допуснаха странични хора да им повлияят и в резултат прекъснаха връзки с момичета, които много харесваха. Единият остана сам и впоследствие имаше само няколко неуспешни опита да създаде връзки, излезе му име на темерут. Другият набързо го ожениха под натиска на нахален женски баща и стана за смях, защото чак не е за вярване, че това може да се случи в наше време. Странното е, че тези неща се случиха и на двамата почти на една и съща възраст - 29-30 г.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зодия психопат?