Зодиите, които не се понасят и връзката им е сложна

Те често се разделят заради несходство
16 апр 2023 10:45, Александър Попов
13
Зодиите, които не се понасят и връзката им е сложна
Снимка: Istock

Със сигурност вече сте проверили себе си и близките си за съвместимост според знаците на зодиака. Какво ще кажете за тест за непоносимост?

Ето кои са двойките, които трудно могат да избегнат битки помежду си.

Овен и Телец

Овните са активни, инициативни, доста сприхави и спонтанни хора. Следователно те просто не могат да седят бездействащи - Овенът не може да издържи, когато партньорът им мързелува. Лошо е, ако Телецът е на негово място. Разумен, обоснован и най-вече спокоен, Телецът оценява възможността да забави темпото и да прекара време в блажено уединение. Така провокира необуздания Овен. Теоретично такива конфликти биха могли да бъдат решени безопасно, но Овните често си позволяват твърде много и излизат извън границите, а Телците се уважават твърде много, за да прощават системни лудории. Ето защо тези зодии често се разделят по баналната причина „несходство в характерите“, а ако преодолеят проблема, стават невероятно силни двойки.

Козирог и Риби

Кавгите между представители на тези зодии са илюстрация на типичен конфликт между прагматици и мечтатели. Козирозите по правило търсят логично оправдание във всичко и не обичат празните приказки. Рибите за тях са фантомни същества, чиято глава е в облаците. Всъщност мечтателността и замислеността на Рибите изобщо не означава, че те нямат аналитични способности и не разсъждават разумно - този зодиакален знак просто има свой собствен, специален поглед върху всичко, което се случва наоколо. Рибите просто не могат да разберат защо има само две мнения - Козирог и грешно. Тъй като са на различни планети, за такива партньори е трудно да приемат опонентите си и да изградят честни отношения.

Водолей и Близнаци

Изглежда, че два ефирни и обективно общителни знака не могат да не намерят контакт помежду си. Но не и в случая, когато Близнаците опознаят по-добре Водолея. Първите не могат да живеят без комуникация, те се заобикалят с приятели и са готови да се прехвърлят от една страна на друга, зареждайки се от общото внимание към своя човек. Последните не могат да разберат метода на такова презареждане по никакъв начин - за Водолеите е важно от време на време да се „напълнят“ в спокойна атмосфера, като са в самота? Странно, но въпреки целия си авантюризъм, Водолеите не разбират импулсите на Близнаците, смятайки ги за ненадеждни и непостоянни. За Близнаците четенето на морал и укорителният поглед е последното нещо, което искат да видят в партньора си.

Кои са другите зодии, които имат несходство - вижте в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: хороскопзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Също и зодия рак и стрелец не са съвместими и се карат постоянно и се критикуват. Също зодия рак и с козирог не е съвместима.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И зодия дева и близнаци никога не се понасят нито в приятелството, нито в любовта. Тези двете зодии никога не се разбират и постоянно се карат и се критикуват. Така е.
8
3
 
2
 
! Отговори
За Рибите преди 1 година
Жените от тази зодия са клюкарки, злобарки и доста хитри. И да, лицемерни са и то много - нагаждат си поведението към даден човек, ако имат изгода от него (предимно финансова). Горните качества се отнасят и за Близначките, Лъвиците и Девиците. Най-кофти жените са. Мъжете Рибоци, в повечето случаи, нямат много връзка с реалността и са много на настроения, не можеш да разчиташ за нищо на тях.
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никак не сте нацелили повечето. Козирог и риби са секстил, а водолей и близнаци - тригон, идеална комбинация. Въобще идея нямате от астрология.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До такива работи - Не си срещал(a) "Риби" глезльо и тотален егоист. Вярно е, че са добродушни и им е приятно да бъдат приласкавани, но понякога забравят да помислят как се чувства човекът до тях вследствие на някоя тяхна постъпка, която "Риби" е предприел за собствен кеф. Иначе наистина са добри хора и няма умишлено да причинят зло на някого.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сашо, Михаела ли заместваш?
4
8
 
11
 
! Отговори
такива работи преди 1 година
Рибата е най-човечната зодия!По принцип са добри хора!Проблема у нас в България е,че добрия човек го смятат за будала!И когато Рибата се озъби на някой тарикат,оня почва да реве,че Рибата бил лицемер!
3
4
 
3
 
! Отговори
Несмезодий преди 1 година
Зодиите може и да не се понасят, но хората свикват рано или късно. Пак не се понасят, но поне се правят.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Понасяме" я всякак.
1
7
 
5
 
! Отговори
Непоносими са зодии преди 1 година
Офца, ***, пътпъдък, паяк, невестулка, кукувица и риба..., За зодия риба е спорно, доста я понасят..., Стига да е паламуд не скумрия.