Зодиите, които помагат на партньора да постигне целите си

Ето кои са те
12 юли 2023 22:32, Ивета Иванова
12
Зодиите, които помагат на партньора да постигне целите си
Снимка: iStock/David-Prado
Тези зодии много подкрепят половинката. Те се гордеят с нея, мотивират я, насърчават я да постига целите си. Помагат ѝ да преследва мечтите си, нахъсват я и правят много за нея. Вижте кои са, според "Pink Villa".

Стрелец
Те слушат активно, не ви прекъсват и са много състрадателни. Разбират проблемите и желанята ви. Така връзката с тях може да е лесна, подкрепят ви и цари мир. Те окуражават откритата и честна комуникация. Можете да сте искрени с тях и те ще уважават целите, сремежите и мечтите ви. Обичат ви и това, което е значимо за вас, става значимо и за тях. Интересуват се от това как е минал деня ви и дори когато са изморени, ще ви изслушат. Задават въпроси и водят интересни разговори с вас.

Водолей
Може да не се отдават много на чувства и емоции, но може да разчитате на тях напълно, когато става дума за мечтите и целите ви. Те направо умоляват партньора да следва амбициите си и много го подкрепят по този път. Практични са, помагат да направите проучване, да създадете връзки в определена сфера, да свършите трудните задачи. За тях е важно да постигате много и да се отдавате на каузи, идеи, стремежи. Тези разговори са им най-интересни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
От 9, 10, 11 преди 10 месеца
Но познавам и един вече възрастен човек от зодия Везни, който помага на много хора, защото все още има възможности да го прави. Та затова се чудя дали зодиите имат чак толкова решаващо значение, или влияят само на някои страни от характера на хората?
9
0
 
3
 
! Отговори
... Приятелят на преди 10 месеца
прецаканото момиче, който е зодия Везни, е син на професор, който е на щатна длъжност в институцията, организирала този конкурс. Синковецът не само не предупредил приятелката си, че залуду участва в предрешен конкурс, ами не я е предупредил и да не си дава темата заедно с пълна информация за постигнатото в тази област от нея до момента. И изсулвайки се като мокра връв, създаде у нея впечатление, че е изоставена, та имаше и тези допълнителни негативни преживявания докато се готвеше за конкурса.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
... на всичко отгоре, тя представила във вид на конспект темата, която смята да разработи, ако спечели конкурса. Това се считало за предимство, кандидатът да докаже, че вече е работил по подходяща тема. След като подарили победата на друго момиче, организаторите на конкурса му дали нейната тема, заедно с посочените източници на архивни материали и библиографията на публикациите по тази тема. После я питали с кой акъл е тръгнала да се конкурира с племенницата на Еди-кого-си ..........
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Знам няколко примера с Везни. Може да помогне, нищо не му коства, но дори не си мръдва пръста да го направи, дори да става въпрос за негов близък приятел.Един даже не помогна на момичето, с което имаше връзка от няколко години. Можеше чрез баща си да проучи някои подробности, които щяха да й спестят нервите и разочарованието покрай един конкурс, за който предварително е било решено кой да го спечели. Вместо това синчето просто се покри и я остави месеци наред да учи и на всичко отгоре (продълж.)
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Приятни сънища!
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 4Но никога няма да ви позволи да го задминете, даже много от тях по-скоро ви спират въобще от всякакъв напредък.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радвам се ако успява!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Водолеят е егоист. Помага само на себе си.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Зодията която помага и мотивира безкористно , е само една: Лъв.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Глупости.