Сезонът на Лъва - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода
21 юли 2023 16:31, Ивета Иванова
6
Сезонът на Лъва - какво да очакват зодиите?
Снимка: iStock/Allexxandar

 Сезонът на Лъвовете идва! Той започва на 23-и юли и продължава до 22-и август. Започваме да се чувстваме по-креативни, обичани, влюбчиви, да сме по-активни и да се забавляваме повече! Много весел и късметлийски период за огнените зодии Лъв, Овен и Стрелец. Неподвижните знаци Телец, Скорпион и Водолей ще са доста заети и натоварени. Ето какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Любовта е във въздуха за тях! Похот, страст, съблазън - това е около тях. Необвързаните Овни си изкарват страхотно, ходят по много срещи, флиртуват. Но едва ли ще създадат сериозна връзка. Нека са радостни, да се наслаждават на момента и на новите връзки, без да имат очаквания.

Телец
 
Нека се върнат към корените си. Да прекарат време със семейството. Дори с хора, които чувстват като роднини. Може да сложат нова украса вкъщи и да променят декора. Сега стават домошари, но пак се забавляват. Може да направят голямо парти вкъщи, да поканят много приятели на вечеря. Да спят и да си почиват повече, да презаредят батериите през периода.
 
Близнаци
 
Телефонът им постоянно звъни, получават много съобщения, всеки ги търси и кани някъде. Близнаците обожават това! Много социален период за тях, графикът им е пълен. Отдават се на приключения, събират се с много хора, ходят по събития в града. Създават нови връзки и приятелства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На лов за рибай стек на черния ангъз
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Простотии, но пък според зодията!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
топлинен удар, сърбеж в слабините или ешерихия коли..