Кое митично същество сте според зодията?

Вижте тук
21 сеп 2023 16:45, Ивета Иванова
8
Кое митично същество сте според зодията?
Снимка: iStock/Serenko Nata

Някои хора вярват в приказките. Те обичат мистериите, загадките, мистичният свят ги зове. Митологията е популярна и до ден днешен, а част от зодиите са много запалени по нея, както и по фантастиката. А как да разберете кое митично същество сте? Вижте отговорите на "Style Caster".

Овен - Дракон
 
Те са първите знаци в зодиака. Родени лидери, много пъргави, бързи, не стоят на едно място, свободолюбиви, символизират младостта. Освен това, те са огнени зодии, доста експлозивни, импулсивни, могат да са агресивни. По това си приличат с драконите - те бълват огън и рушат, когато са ядосани. Когато ви повярват, обичат силно и са щастливи с вас. Драконите също ще са ви верни, но трябва да спечелите доверието им. Овните са страстни и действат без да мислят, както и драконите.

Телец - Гном
 
Гномчетата са познати със своята сила и с ината си. Неща, които напълно описват Телците. Тези зодии са много твърдоглави, задължително държат да докажат правотата си и да наложат мнението си. Не признават, че грешат, дори когато фактите го показват, невероятно стабилни и могъщи са. Гномовете се ядосват на хора, които имат различни ценности, Телците също не приемат друга гледна точка. Силни и упорити.

Близнаци - Върколак
 
Близнаците имат 2 лица, адаптират се към различни ситуации, в тях се крият 2 личности и цял спектър емоции. С върколаците е подобно - те имат 2 лица, денем са едни, нощем - други. Спонтанно стават могъщи и зловещи, а преди това може да са били мили и грижовни. Близнаците също така менят настроенията си. Непредсказуеми са, любопитни, търсят истината. Върколаците също бродят, никой не знае какво мислят и какви са.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Очаквам с нетърпение преди 7 месеца
"Кой прибор от масата сте според зодията?". *** с мисирчетата...
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Еднорог Не знам за грациозни, хора всякакви, но водолеите са много лековерни и наивни. Като последна от въздушните зодии, всички лоши качества на въздуха са намерили почва в тях. Могат понякога да бъдат умни, но наивността им винаги ги подвежда.
3
3
 
1
 
! Отговори
Еднорог преди 7 месеца
Водолей е най-грациозната зодия признайте си. Има нещо магично в нея!
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Леле, надминахте собствената си простотия с тази "статия". Чудя се откъде ви идват тия. Невероятно креативни глупости.
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.