Тенденции в бижутата за есента

Ето кои са те
29 сеп 2023 16:28, Ивета Иванова
2
Тенденции в бижутата за есента
Снимка: iStock/MykolaSenyuk

Есента вече официално е тук и е време да помислим как да разнообразим визията си за новия сезон. Знаем, че аксесоарите и бижутата са много важна част от външния вид и с тях изпъкваме. Кои бижута ще са хит през тази есен? Ето отговорите на американския "Cosmopolitan".

Верижки за тяло
 
Защо да слагате бижута само по врата, ушите, пръстите и ръцете? Вече хит са бижутата за цялото тяло. Снабдете се с големи вериги, които украсяват коремчето, хълбоците, кръстта, гърба. Дори има специални верижки, които имитират бюстие. С такъв тип бижута определено ще изпъкнете и ще направите впечатление.

Много пръстени
 
Колкото по-смели и дръзки сте, толкова по-добре! Пръстените са на почит през тази есен и може да комбинирате много от тях. Слагайте по няколко пръстена на ръка, дори може по 2-3 пръстена на пръст. Заложете както на акрилни пръстени и пръстени с талисмани (сърце, роза, плод, звезда), така и на нежни минималистични пръстени. Колкото повече, толкова по-добре.
 
Перли
 
Истинска класика в жанра. Перлите винаги ще бъдат хит, независимо от годината и от сезона. През тази есен те отново са на мода за всички бижута. Залагайте на перлени огърлици, перлени гривни, пръстени с перли, обеци с перли, чокъри с перли. Тези бижута стоят много елегантно и с тях сте изискани, стилни, смели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако ще учиш за баядерка, стриктно следвай първите два съвета и не объръщай внимание на останалите три!