Японец прави скулптури от банани, после ги яде

Преди това снима произведенията си
27 апр 2011 22:03,
8
Японец прави скулптури от банани, после ги яде
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Японецът Кейсуке Ямада прави скулптури от банани, за да ги похапне сладко, но само след като ги е снимал и е качил фотографиите в интернет, съобщи  "Мирър".

23-годишният Ямада вече е създал 11 произведения на банановото изкуство. Уникалната му колекция от скулптури включва лицата на Елвис и Дейви Джоунс от "Карибски пирати", драконова глава и дори призрачен череп.

Кейсуке Ямада, който определя себе си като "перфекционист", отделя по половин час на всяко произведение на банановото изкуство. За извайването на скулптурите той използва клечка за зъби и лъжица.

"Започнах да правя скулптури от банани преди около две седмици и смятам да продължа. Идеята ми хрумна, когато обелих плод и се запитах не мога ли да извая лице от него", разказва японецът, който по професия е електротехник.

Ямада допълва, че след като направи поредната скулптура от банан, я снима, качва фотографията в интернет и след това сладко си хапва плодовия шедьовър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: скулптурибананияпонец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
nada.noname преди 12 години
голямо осиране ще падне - е това ще бъде изкуство - ядренно сране на банани - ИЗКУСТВОТО НА ФУКУСИМА 3. Още повече, че все по-ясно става езкуственното земетресение, на базата на експериментални оръжия от нов тип. Ще скулптурират цялото човечество. Освен да се комбинираме с тях, имаше един българин, който правеше изкуство от говежди ***. ИЗОБЩО ЖУРНАЛИСТИТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ, СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА МАНИПУЛАЦИЯ ИЗПРОСТЯВАТ С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН. ЯВНО ЦЕЛТА Е ПОКОЛЕНИЕТО НА 21 ВЕК В СВЕТА - ЧАЛГИЗИРА
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Iskam da me naznachite na rabota v "Dnes.bg", da vi dovyrshvam rabotata :))))laughingsquid/wonderfully-creepy-sculptures-carved-from-bananas/
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами и аз мога да стоваря 10 тона банани, и да ги нарека изкуство!Ама нямам толкова пари.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази скулптура от снимката бая време ще му отнеме да я хапне
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Японец прави скулптури от банани, после ги яде----------------------------Пак добре, че после ги яде, а не ги пъха в гъзa си