Ръсел Бранд е най-сексапилният вегетарианец

Титлата сред дамите е за Кристен Уиг
Обновена: 28 юни 2011 14:14 | 28 юни 2011 14:00,
59
Ръсел Бранд е най-сексапилният вегетарианец
Ръсел Бранд и Кристен Уиг. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Комикът Ръсел Бранд и актрисата Кристен Уиг бяха обявени за най-сексапилните вегетарианци в света от организацията PETA (Хора за етично отношение към животните), съобщи Контактмюзик.

"Тези двама сексапилни и известни вегетарианци са спечелили сърцата на много хора с чара и състрадателния си избор. Те доказват, че да не се консумира месо помага на хората не само да изглеждат привлекателни външно, но и да сияят отвътре", гласи поздравлението към Бранд и Уиг, публикувано на сайта на PETA.

Запитан веднъж дали използва рибено масло, 36-годишният комик Ръсел Бранд отговаря: "Аз съм вегетарианец. Мисля, че е жестоко да се изстисква масло от рибките, защото те са очарователни малки създания, не мислите ли?" Бранд не консумира месо от 14-годишен.

Още по темата
Кристен Уиг също е заклета вегетарианка, въпреки че веднъж седмично си позволява да хапва сладки изкушения. "Ям много тофу и соя, пия големи количества вода и обожавам сок от боровинки. Един път в седмицата обаче ям лакомства, за да се заредя с енергия за останалото време", казва 37-годишната актриса.

Ръсел Бранд и Кристен Уиг изместват от челните места в годишното допитване на PETA миналогодишните победители - актрисата Оливия Уайлд и фитнес инструктора на знаменитости Боб Харпър, добавя БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От друга страна и спанака е живо същество и има душа. Предлагам на въпросните вегетарианци да минат на пластмаса. По този начин ще извършат едно много зелено дело!А сега ме извинете, отивам да муам мръвка защото аз и хората въобще сме създадени като хищници. Но не възразявам ако някой прави опити да храни вълци и лъвове с туршия примерно.:))) Хора разни , трябва да бъдем толерантни.
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а жената? Като гледам неяденето на месо не се е отразило добре на кожата на лицето и:)
29
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде, стига. Всеки си има глава на раменете, всеки решава за себе си дали да яде месо или не."Кристен Уиг също е заклета вегетарианка, въпреки че веднъж седмично си позволява да хапва сладки изкушения. "Какъв е смисълът на това изречение? Сладкото да не е от месо? Или пък вегетарианство да не е равно на здравословно хранене? Може и да не ядеш месо и пак да се храниш нездравословно.
28
2
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
подкрепям твоето мнение с една забележка - според мен ще станат повече вегетарианците, но по друга причина - няма да стига месото за всички:) Идва голям глад в световен мащаб
27
4
 
6
 
! Отговори
STAR преди 12 години
GROZEN, MAZEN , LEPKAV I NAI VECHE AROGANTEN TIP. NE SAMO CHE NE E SEKSI A KATO GO POGLEDNESH IZOBSHTO ZABRAVYASH ZA SEKSTOVA E NAI NEVASPITANIYAT I NEKADAREN TIP
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя ако е сексапилен аз съм на Брат Пит брат мУУУУ
25
2
 
5
 
! Отговори
Baba преди 12 години
Ревльо. :)))
24
4
 
3
 
! Отговори
до Маги преди 12 години
Добавката ти не е точна. обвиняват кравите че изпускат метан, не co2. Метана също е парников газ ... но това пак затвървдава тезата ми че вегетарианците са вегетарианци щото е модерно да си такъв.Но това също е пропаганда на тези дето искат да пробутат зелената енергия и да цоцат сусидии
23
5
 
8
 
! Отговори
Mr Еди кой си преди 12 години
На тази приятеля как издържа, без да му захапват месото не знам .
22
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това ли им е вече на западняците символа за сексапил??!!тоз е тотален *** бе хора,както казва колежката мацка прилича на овца,няма ли мръвка не можеш вдигна самолета.
21
5
 
9
 
! Отговори
Криейтив директор преди 12 години
Комичното у Ръсел Бранд е именно факта, че е вегетарианец.
20
7
 
10
 
! Отговори
Мацка преди 12 години
И какво му е сескапилното на този? С тази коса прилича на гей. За една сексапилна жена, като мен един мъж трябва да излъчва мъжественост, а не да прилича на овца като този! Не останаха ли нормални мъже?! Да не говорим, че един истински мъж без мръвка не може!!!
19
1
 
6
 
! Отговори
ценител преди 12 години
Подозирам, че човекът, който пише с никнейм "на 32г." и аз сме едно и също лице.
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изпуснали са една сричка-объркали са думатаТози е бисексапилен
17
11
 
11
 
! Отговори
Здравко преди 12 години
Без месо не може!Няколко еволюционни признака, че хората са създадени месоядни. Бинеколярно зрение, кучешки зъби. Освен това има незаменими ензими които не можеш да си набавиш по друг начин! Освен това като изключим соята какво е съдържанието на белтъчини в другите продукти? Разбирам да не ядете мазно свинско, наденици и разни други колбаси, които са повече вегитарянски, от колкото да съдържат месо, но съм сигурен, че тези не се се само с плодове и зеленчуци, а вземат по една шепа аминокисилин
16
1
 
18
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 12 години
Най-сексапилния месоядец е Митю Пищова - той само кибапчита-мибапчита хапва, а вече сигурно е уплющял 3000 манекенки.
15
13
 
9
 
! Отговори
минаващ преди 12 години
Хе хе месото било задължителни.Някой го бил доказал.Тотално невежество.Вегетарианците биле умирали по млади, липсвала ил силна храна.Само ГОЛЯМ НЕВЕЖА нищо не прочел по въпроса може да твърди тия глупости.Ама карай де, нали требе да се трака по клавиатурата, само и само да се напише нещо.
14
3
 
3
 
! Отговори
Маги преди 12 години
И да добавя... Кравите по света изпускат в атмосферата повече въглероден диоксид, отколкото автомобилите така че... :)
13
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой с квото се храни на това и прилича ! Тоя явно пасе само МУХЪЛ !!!!
12
8
 
8
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
А ве ти луда ли си, не е полезно да се живее без месо. Ква ти хуманност, кви 5 лева, ти като не ядеш месо да не би да спрат да ги убиват. И това, че не е полезно да се яде месо уби рибата, извади си главата от некви стереотипни изказвания, които си чула и мислиш, че като ги дрънкаш ще станеш модерна и Ентелигетна.