Лейди Гага и Брадли Купър заедно в "Роди се звезда"

Певицата заменя Бионсе, а Купър сяда и на режисьорския стол
17 авг 2016 14:30, Петя Славова
0
Лейди Гага и Брадли Купър заедно в "Роди се звезда"
Снимка: БТА

Слагайки край на спекулациите около проекта, компания "Уорнър брадърс" потвърди, че ексцентричната поп звезда Лейди Гага и номинираният за "Оскар" актьор Брадли Купър ще си партнират в римейка на класическата холивудска музикална драма "Роди се звезда", предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

След като първоначално за режисьор на римейка беше спряган Клинт Истууд, а за изпълнителка на главната женска роля - Бионсе, миналата година беше оповестено, че Брадли Купър ще направи дебюта си зад камера.

Номинираният за "Оскар" 41-годишен актьор освен това ще играе във филма.
След като по-рано през тази година беше съобщено, че Бионсе е поискала твърде висок хонорар, какъвто от "Уорнър брадърс" не са били склонни да платят, плъзнаха слухове, че ролята ще бъде поверена на Лейди Гага.

Сега от филмовата компания потвърждават, че ексцентричната 30-годишна поп звезда ще се пръвъплъти в централния женски образ в римейка на "Роди се звезда", с който актьорът Брадли Купър ще дебютира като режисьор. Купър е познат на зрителите от филми като "Наръчник на оптимиста", "Американски снайперист", "Американска схема".

За Лейди Гага това ще бъде първа главна роля на големия екран. Изпълнителката има известен опит в телевизията и киното. През януари тази година Лейди Гага спечели първата си награда "Златен глобус" за най-добра актриса в минисериал или телевизионен филм за ролята на вампирска графиня в "Американска история на ужаса: Хотел".

Певицата е изпълнявала малки роли във филмите "Мачете убива" и "Sin City: Жена, за която да убиеш".
Лейди Гага освен това ще композира и изпълни нови песни в римейка на "Роди се звезда".

От компания "Уорнър брадърс" не съобщават кога ще излезе на екран новата версия на филма, разказващ историята на старлетка, която пристига в Холивуд с надеждата за кариера. Изгряващата звезда се влюбва в своя по-възрастен ментор, чиято кариера същевременно залязва.

В оригиналната версия на "Роди се звезда" от 1937 г. главните роли се изпълняват от Джанет Гейнър и Фредерик Марч. В римейка от 1954 г. си партнират Джуди Гарланд и Джеймс Мейсън, а в този от 1976 г. - Барбра Стрейзанд и Крис Кристоферсън, припомнят агенциите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари